-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo 162 tūkst. eurų kainuosiančio Tauragės savivaldybės lifto statybos

Nors ir pavėluotai, prasidėjo savivaldybės administracijos pastato lifto statybos darbai. Pagal projektą, per 162 tūkstančius eurų kainuosiančio panoraminio lifto statybos turėtų būti užbaigtos gruodžio 10-ąją.
Savivaldybės administraciniame pastate statomas liftas, nors jau kitąmet valdininkai ketina įgyvendinti „vieno langelio“ aptarnavimo principą ir patekti į jų kabinetus nebus taip paprasta
Savivaldybės administraciniame pastate statomas liftas, nors jau kitąmet valdininkai ketina įgyvendinti „vieno langelio“ aptarnavimo principą ir patekti į jų kabinetus nebus taip paprasta / www.kurjeris.lt nuotr.

Lifto techninio projektavimo užduotys buvo patvirtintos prieš porą metų. Pagal techninį lifto įrengimo projektą, prie pastato lauko sienos bus priblokuota panoraminio lifto šachta ir įrengti įėjimo tambūrai iš lauko ir ant stogo. Liftas kels į visus savivaldybės pastato aukštus. Valdininkai skelbėsi, kad liftas pasitarnaus tauragiškiams, turintiems judėjimo negalią ar dėl kitų priežasčių negalintiems patekti į viršutinius pastato aukštus.

Lifto statybos darbų rangovai – bendrovės „Arminta“ ir „Jotuna“.

Panoraminio lifto darbų pabaiga numatyta gruodžio 10-ąją. Tiesa, darbų pradžia turėjo būti kur kas anksčiau nei lapkritis. Mero padėjėja Rasa Liorančienė „Tauragės kurjeriui“ yra sakiusi, kad lifto statybos pradžia vėlavo, nes rangovas vėlavo parengti darbo projektą. Anot jos, jei rangovas neatliks darbų laiku, sutartyje numatyta skaičiuoti delspinigius.

Tauragės rajono savivaldybė patikslino, kad lifto su įrengimu kaina – 162 158,83 Eur.

„Liftas nebus rakinamas. Savivaldybės interesantai galės patekti į liftą kaip į visus kitus liftus“, – sakė M.Petraitis.

Anot valdininko, liftas nesusijęs su savivaldybės kuriamu „vieno langelio“ projektu. „Vieno langelio“ principą numatoma įgyvendinti 2018 metais.

Savivaldybės pastate statomas liftas bus panašus į įrengtą komerciniame pastate Dariaus ir Girėno gatvėje, kur keliuose aukštuose įrengtos prekyvietės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius