-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sudarytas didžiausias Kauno istorijoje verslo centro nuomos sandoris

Verslo centre „Business Leaders Center“ dirbs JAV informacinių technologijų bendrovė „Intermedix“. Įmonė nuomosis 7,3 tūkst. kvadratinių metrų ir tai yra didžiausias istorijoje verslo centro patalpų nuomos sandoris Kauno nekilnojamojo turto rinkoje.
Miesto vaizdai nuo verslo centro stogo
„Business Leaders Center“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Intermedix“ nuomosis apie 60 proc. verslo centro „Business Leaders Center“ ploto, čia dirbs apie 800 įmonės darbuotojų. „Intermedix“ naujame verslo centre įsikurs 2019 m. balandį.

„Intermedix“ didelei jų komandai tinkamo biuro dairėsi jau ne vienerius metus, todėl džiaugiamės, kad unikali „Business Leaders Center“ koncepcija atitiko jų lūkesčius. Po šio sandorio mūsų verslo centre lieka apie 5,5 tūkst. kvadratinių metrų nuomojamo ploto, šiuo metu kalbamės su keliomis lietuviško ir užsienio kapitalo įmonėmis dėl galimybės įsikurti pas mus. Įmonėms itin įdomūs yra išskirtiniai ir prestižiniai panoraminiai biurai, nes pro langus atsiveria įspūdingi Kauno miesto vaizdai. Taip pat rengiame restoranų alėjos koncepciją, nes siekiame, kad ši erdvė garsėtų ir puikiomis laisvalaikio bei bendravimo vietomis“, – sako verslo centrą vystančios bendrovės „Urban Inventors“ generalinis direktorius Lionginas Šepetys.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Lionginas Šepetys
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Lionginas Šepetys

„Intermedix Lietuva“ vadovas Lukas Jankauskas akcentuoja, kad sprendimą dirbti „Business Leaders Center“ didele dalimi lėmė kuriama bendruomenių erdvės ekosistema. „Mūsų darbuotojai yra nuo 20 iki 50 metų amžiaus, jie yra smalsūs, aktyvūs, vertina kultūrą ir bendravimą. Todėl mums svarbus ir Vienybės aikštės rekonstrukcijos projektas, po kurio aikštėje vyks koncertai, bendruomenės renginiai ir konferencijos, bus rodomas kinas po atviru dangumi, tad mūsų darbuotojai drauge galės mėgautis visais šios erdvės privalumais. O juk žmonių tarpusavio ryšys ir stipri vidinė kultūra yra neabejotinas konkurencinis pranašumas versle“, – teigia „Intermedix Lietuva“ vadovas.

Tarptautinės organizacijos „Intermedix“, teikiančios technologijomis grįstus pajamų ciklo, veiklos valdymo bei duomenų analizės sprendimus, padalinys Kaune „Intermedix Lietuva“ veikia nuo 2014 m. Tai pirmasis „Intermedix“ įkurtas paslaugų centras Europoje, kuris greitai tapo vienu didžiausių organizacijoje ir toliau sparčiai plečiasi.

Biuro paieškos paslaugas „Intermedix“ teikė tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“. „Tai didžiausias iki šiol Kauno istorijoje biurų nuomos sandoris, kurį sudarė didžiausias Kaune veikiantis paslaugų centras. Mes didžiuojamės savo darbo su „Intermedix“ patirtimi, kuri prasidėjo nuo šios kompanijos įsikūrimo Kaune 2013 m. ir tęsiasi toliau. Šis sandoris puikiai iliustruoja, kad kompanijos, siekiančios sukurti sveiką, patogią ir itin komfortišką aplinką savo darbuotojams, keliasi į naujus ir pažangius techninius sprendimus užtikrinančius biurų pastatus. Džiugu, kad Kauno biurų rinka drąsiai įgauna pagreitį ir nuomininkai turi vis platesnį modernių biurų pastatų pasirinkimą,“ – sako „Newsec“ Nuomininko atstovavimo grupės vadovas Martynas Babilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius