Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TOP 5 namai, kuriais labiausiai domėjosi pirkėjai

Mūrinis, medinis, šiaudinis, molinis, jurta – tai tik dalis namų tipų, iš kurių šiandien gali rinktis pirkėjai, svajojantys apie nuosavą būstą. Kartu su lankomiausiu nekilnojamojo turto skelbimų portalu Aruodas.lt domimės, kokie namai liepą buvo vieni populiariausių tarp portalo lankytojų.
Populiariausi namai liepą
Populiariausi namai liepą / Aruodas.lt

Vilnius, Antakalnis, rąstinis namas

„Svarbu ne plotas, o išskirtinumas“, taip galima perfrazuoti populiarų

priežodį, apibūdinant šį namą. Antakalnio sodų bendrijoje „Vakaras“ šiemet iškilęs rąstinis namas yra vos 42 kv. m ploto, tačiau išsiskiria tiek eksterjeru, tiek interjeru. Maža to, sklypo erdvė sutvarkyta poilsiui.

Name yra trys kambariai: svetainė su valgomuoju sujungta su virtuve, du miegamieji kambariai, nedidelė vonia ir tualetas. Name yra kokybiški baldai, virtuvėje yra integruota dviejų vietų kaitlentė, įmontuotas šaldytuvas. Namas šildomas elektra, nuotekos vietinės, o vanduo tiekiamas iš sodo bendrijos.

Aptvertas 6 arų sklypas ribojasi su mišku, todėl gyventojai gali mėgautis žaluma, mėlynėmis, kurių čia gausu, ir paukščių garsais. Sklypo teritorijoje stovi lauko valgomasis, taip pat pastatytas sandėliukas daiktams, yra pavėsinės zona, įrengta smėlio dėžę vaikams. Sklypo akcentas – 4 eglės ir 1 pušis, ant kurių galima kabinti hamakus ir sūpynes.

Sužinoti, kiek kainuoja šis namas, ar pažiūrėti daugiau jo nuotraukų galite, paspaudę šią nuorodą.

Trakų r. sav., Ubiškių k., Ežero g., mūrinis namas

Ant Juodžio ežero kranto pastatyta 170 kv. m sodyba traukia akį – akmenų ir plytų apdaila sudaro masyvaus statinio įspūdį, tartum pilis ant vandens telkinio kranto. Sklypas ribojasi su ežeru, prie pat namo, poilsio zonoje įrengta pakrantės maudykla ir poilsiavietė, o į ežero pusę namą juosia terasa.

Pirmame namo aukšte yra svetainė, virtuvės zona ir tualeto patalpa. Antrajame aukšte trys miegamieji ir vonios patalpa. Namas yra visiškai įrengtas, jo įrengime dominuoja medis. Kartu su namu parduodama buitinė technika ir baldai.

Daugiau namo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Vilniaus r. sav., Avižienių k., mūrinis sublokuotas namas

Netoli Vilniaus esanti Avižienių gyvenvietė dėl savo išvystytos infrastruktūros pritraukė gausų būrį naujakurių, todėl čia nemažai naujos statybos namų. 9 arų sklype 2008 m. pastatytas dviejų aukštų, 180 kv. m sublokuotas namas turi ne tik visas komunikacijas, tačiau ir gražiai sutvarkytą aplinką.

Pirmame namo aukšte yra erdvi svetainė su bendra virtuve, darbo kambarys, tualetas su kriaukle ir didelis sandėliukas su geoterminio šildymo įranga. Antrame aukšte – trys kambariai, iš kurių du turi terasas-balkonus. Miegamajame įrengta rūbų spinta. Yra dvi vonios patalpos. Namas visiškai įrengtas, parduodamas kartus su baldais.

Daugiau namo nuotraukų ir kainą rasite paspaudę nuorodą.

Kauno r. sav., Domeikavos k., Pakalnės g., mūrinis namas

Kaunas garsėja tendencija, kai gyventojai iš miesto keliasi į priemiesčius ir rajoną, į individualius namus, todėl nekeista, kad šis tipinių namų projektas sulaukė tiek dėmesio. Kompaktiškų, 80 kv. m, dviejų aukštų namų gyvenvietė patiks tiems, kurie namie linkę ilsėtis, o ne dirbti vardan namo – būstai pastatyti ant vos didesnių nei 4 arai sklypų.

Projekto vystytojai pasirūpino visomis komunikacijomis. Mūrinės vidinės pertvaros, sienos ištinkuotos, išdažytos. Namai visiškai įrengti, sudėtos grindys: plytelės virtuvės zonoje, tualetuose ir vonios kambariuose, kambariuose ąžuolinės parketlentės, vidinės durys, plintusai, jungikliai, rozetės, įtempiamos lubos, virtuvės komplektas su buitine technika: šaldytuvas, viryklė, orkaitė, indaplovė.

Skelbimą apie parduodamą namą ir siūlomą kainą pamatysite pagal šią nuorodą.

Vilnius, Pavilnys, Kuodiškių g., mūrinis namas

Pavilnys yra vienas sparčiausiai augančių Vilniaus mikrorajonų. Čia numatyta mažaaukštės statybos plėtra. Progą apsigyventi suteikia ir naujai pastatytas namas Kuodiškių gatvėje, kuriam ieškomi nauji šeimininkai.

Dviaukštis, beveik 150 kv. m namas yra naujos statybos: jo aplinka sutvarkyta, o nauji savininkai vidaus apdailą galės pasidaryti pagal save. Pirmame aukšte yra virtuvė, svetainė, darbo kambarys, tualetas, katilinė, garažas, terasa. Antrame aukšte yra miegamasis, du vaikų kambariai, drabužinė, vonios kambarys.

Komunikacijos įrengtos vietinės, yra elektra. 4,3 arų sklypas, ant kurio stovi namas, yra išlygintas, aptvertas tvora. Čia paklotos ir trinkelės, apsėta veja.

Už kokią kainą namą norima parduoti? Sužinosite, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius