-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Unikalioje Vilniaus vietoje įsikūręs loftas laukia naujo šeimininko

2013 m. baigti tvarkyti „BelMonto Loftai”, jaukiai įsikūrę tarp Vilnelės vingių ir pro savo langus atveriantys dar neatrastus Užupio peizažus, yra vienas ambicingiausių loftų projektų Vilniuje. Čia dominuoja minimalizmas, švara ir estetika, o ypatingai aukštos pastato lubos leidžia pasirinkti pačius netikėčiausius ir patogiausius interjero sprendimus.
Loftas Markučiuose
Loftas Markučiuose / Aruodas.lt

Pravėrus lauko duris pasitinka modernus priimamasis, o butų link veda jaukūs kilimais iškloti koridoriai. Name įrengti du liftai, vienas iš jų – panoraminis, kad gyventojai ir jų svečiai galėtų pasigėrėti iš viršaus atsiveriančiomis įspūdingais vaizdais.

Lofte parduodamas visiškai įrengtas 68 m² ploto dviejų kambarių butas ketvirtame aukšte vilioja ne tik puikiu interjeru, bet ir reguliuojamu pigiu šildymu su individualia apskaita. Dideli vitrininiai lofto langai pietinėje ir vakarinėje pusėje sukuria šviesią ir jaukią atmosferą, tad šiame bute nebus niūru net tamsiausią žiemos popietę.

Skelbimą apie loftą ir daugiau nuotraukų rasite, paspaudę šią nuorodą.

aruodas.lt/Loftas Markučiuose
aruodas.lt/Loftas Markučiuose

“Butas unikalus tuo, kad jo lubos labai aukštos. Labai smagiai jaučiasi ta atvira erdvė, kurioje jautiesi nesuspaustas. Langai yra į Pietus ir į Vakarus, tai jis be galo saulėtas, šviesus, o Vakaruose pro langus matosi senamiestis“,- sakė buto šeimininkas Vaidotas, prisipažindamas, kad gaila palikti šį jaukų būstą, tačiau pagausėjus šeimai nuspręsta kraustytis į namą.

Interjerą kūrę dizaineriai broliai dvyniai Dmitrijus ir Romanas Timofejevai, pagarsėję netradiciniais sprendimais, nepašykštėjo jų ir šiame būste.

Aruodas.lt/Loftas Markučiuose
Aruodas.lt/Loftas Markučiuose

Į sieną sumaniai įmontuotos knygų lentynos leidžia sutaupyti vietos ir tampa puikia interjero dalimi. Valgomojo staliukas jaukiai įsikūręs tarp virtuvės ir svetainės – ir patogu, ir estetiška. Malonų apšvietimą svetainėje sukuria modernūs žemyn nuleisti šviestuvai, kurių šviesa neerzina norint pailsėti išsitiesus ant minkštos sofos ar jaukiai susirangius supamajame krėsle.

Lofte išnaudojamas kiekvienas kvadratinis metras, tad apstu nematomų stalčių, kurie priglaus ir paslėps nuo akių visus nereikalingus daiktus.

Miegamajame įrengta erdvi trijų spinta, o nuo bendros erdvės miegamąjį atskiria stumdoma stiklinė sienelė.

Aruodas.lt/Loftas Markučiuose
Aruodas.lt/Loftas Markučiuose

Su šviesiomis sienomis ir grindimis tarsi susilieja nepretenzingi baldai, leidžiantys sudėlioti savo akcentus ir susikurti norimą stilių. Malonios akiai žemės spalvos detalės – užuolaidos ir palikti originalūs plytiniai sienų intarpai sukuria harmoningą nuotaiką.

Bute, kaip ir visame name, įrengta nauja kanalizacija ir elektros instaliacija, virtuvė sujungta su svetaine, o miegamasis kambarys įrengtas antrajame aukšte. Yra internetas, kabelinė televizija, butui taip pat priklauso rūsys. Virtuvėje yra visa buitinė technika, tad galima tiesiog įsikelti ir gyventi.

Anot dabartinio lofto savininko, didelis šio būsto privalumas yra tas, kad šalia šios teritorijos vyksta įvairūs projektai, statybos, tad tikėtina, kad po 5 metų vaizdas bus visiškai kitoks.

aruodas.lt/Loftas Markučiuose
aruodas.lt/Loftas Markučiuose

„Šalia rekonstruojamas „Audėjo“ pastatas, kuriame netrukus bus didelis prekybos centras. Jis sąlyginai arti, kad būtų privalumas gyventojams ir sąlyginai toli, kad netrukdytų jo šurmulys. Jeigu kam reikia gamtos, ji šalia, tačiau ir centras bei senamiestis čia pat, o būstas yra už Pilaitės kainą“,- vardijo pašnekovas.

Loftų gyventojams sudarytos unikalios galimybės aktyviai leisti laisvalaikį – čia atnaujintos šalia namų esančios, tinklinio, krepšinio aikštelės bei futbolo stadionas. Neturintys dviračio, bet norintys pasimėgauti kelionėmis per Pavilnių regioninį parką vingiuojančiais dviračių takais, gali nemokamai galima naudotis ”BelMonto loftų” dviračių parku.

Norintiems pasiplaukioti Vilnia nemokamai duodamos vardinės loftų baidarės. Aktyviam laisvalaikiui gamtoje pritaikytas 28 kilometrų ilgio pažintinis takas, besidriekiantis per pačias gražiausias regiono vietas, vedantis link Vilnios slėnio perlu vadinamos Pučkorių atodangos, per visuomenei atvirą pramogų ir poilsio centrą „Belmontas“, įsikūrusį kadaise stovėjusio prancūziškojo malūno vietoje.

Daugiau lofto nuotraukų bei visą skelbimą galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius