-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vietoj „Lietuvos geležinkelių“ poilsio bazės – „Girulių vilos“

„Ajus Group“ Holdingas užbaigė įgyvendinti Girulių poilsio bazės sandorį. Pasirašyta notarinė sutartis su AB „Lietuvos geležinkeliai“ ir jau anksčiau sklandžiai įvykdyti visi reikalingi įsipareigojimai, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Girulių vilos“
„Girulių vilos“ / Architektų vizualizacijos / „Ajus Group“ nuotr.

Šių metų liepos 28 d. įvyko valstybės valdomos įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ skelbtas poilsio bazės Giruliuose, Turistų g. 12, aukcionas.

Aukcioną laimėjo „Ajus Group“ Holdingas, pasiūlęs didžiausią objekto įsigijimo kainą – 3 850 000 eurų. Pradinė kaina buvo 2 500 000 eurų.

Poilsio bazę sudaro poilsio paskirties pastatai, kurių bendras plotas yra 3414 kv. m., taip pat 2,5 ha žemės sklypas. Poilsio bazė įsikūrusi šalia Klaipėdos, prie Baltijos jūros esančioje, Girulių gyvenvietėje.

Pastaruoju metu tai vienas stambiausių NT sandorių Lietuvos pajūryje.

Naujieji objekto šeimininkai jau pradėjo projektavimo, statybos bei dalies turto pardavimo darbus. Naujai vystomas pastatų kompleksas pavadintas „Girulių vilos“.

Į „Girulių vilas“ „Ajus Group“ Holdingas ketina investuoti apie 9 milijonus eurų.

Bus rekonstruojami esami pastatai ir statomi nauji. Didžioji dalis pastatų bus įrengti, kaip prabangūs ir patogūs gyvenamosios paskirties butai, kotedžai, ir pasiūlyti įsigyti visiems norintiems jau artimiausiu metu. Planuojama išvystyti ir realizuoti apie 9000 kv. m. gyvenamojo ploto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius