-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduodamas vilniečiams gerai žinomas klubo „Legendos“ pastatas, savininkai prašo milijono

Renginiams skirta 1233 kvadratinių metrų erdvė už 990 tūkst. eurų – tiek prašoma už Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, esantį pastatą, kuriame šiandien įsikūręs klubas „Legendos“. Pastarojo atidarymo laukiantys ištikimi lankytojai kol kas nerimauti neturėtų – pastatas bei klubas ir šiandien priklauso skirtingiems savininkams, tad tikimasi, kad kultūrinę veiklą čia bus galima tęsti.
Pastatas Kalvarijų g. 85
Pastatas Kalvarijų g. 85 / "Capital Experts" nuotr.

Neoklasicistinio stiliaus pastatas Kalvarijų gatvėje pastatytas 1954 m., renovuotas 2002 m. Jaunesnei kartai jis buvo žinomas dėl jame anksčiau veikusių muzikinių klubų „Brodvėjus“ ir „New York“, vyresniajai – dėl sovietmečiu čia įsikūrusio kino teatro „Tėvynė“.

Jo fasadas puoštas kolonomis, viduje dominuoja retro stiliaus interjeras bei teatro dekoracijos. Šiose patalpose šiandien veikia muzikinis teatras „Legendos klubas.

„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85
„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85

„Tai universali vieta, puikiai tinkanti rengti įvairaus formato renginius – koncertus, spektaklius, šokių vakarus, konferencijas bei uždarus vakarus, – rašoma nekilnojamo turto skelbimų portale aruodas.lt patalpintame skelbime.

Objekto pardavimui tarpininkaujanti „Capital Experts brokerė Vlasta Maslinskienė 15min patvirtino, kad pastato savininkai ir jame įsikūręs klubas yra atsikiri juridiniai vienetai, todėl su pastatu pirkėjas, jeigu tik norėtų, galėtų iškart gauti ir nuomininkus. Moters teigimu, klubas „Legendos“ kol kas neužsidaro ir jeigu naujieji pastato savininkai sutiks bendradarbiauti, jie yra išreiškę norą ir toliau vykdyti veiklą.

„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85
„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85

Su klubo atstovais kol kas susisiekti nepavyko.

Pastatas yra įrašytas į Kultūros registrą, todėl naujieji savininkai turės atsižvelgti į tam tikras išskirtines pastato architektūrines detales.

„Fasadas, laiptai ir viduje esančios kolonos yra paveldas ir jų keisti negalima“, – sakė brokerė, tačiau pridūrė, kad lauke prie įėjimo iškabinamai reklamai reikalavimų nėra. Kaip ir pavadinimui – virš įėjimo gali kabėti atitinkami veiklos užrašai. Šiandien tai „Legendos“, o prieš keletą metų čia kabojo „New York“ klubo iškaba.

„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85
„Capital Experts“ nuotr./Pastatas Kalvarijų g. 85

V.Maslinskienė atkreipė dėmesį, kad dabar pastate esanti virtuvės įranga ir apšvietimo technika priklauso nuomininkams. Šiek tiek papildomų investicijų galėtų būti skiriama sanitariniams mazgams.

Dviejų aukštų pastatui priskirtas ir žemės sklypas, kurio plotas yra 16,50 arų. Jo nuomos sutartis galioja iki 2040 m. gruodžio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius