-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rubrikos VARDAI, MAISTAS, GYVENIMAS: naujienos iš atsidavusiųjų

Naujienos iš atsidavusiųjų žvaigždėms, skoniui ir gyvenimo atradimams. Portale 15min startuoja naujos rubrikos – VARDAI, MAISTAS, GYVENIMAS. Jas kuria žurnalistai, pasiryžę įrodyti savo aistrą.
MADA rubrika
Naujos rubrikos neleis suabejoti: čia turinį kuria žurnalistai, pasiryžę įrodyti savo aistrą.

„Šiandien jums pristatome naujas 15min rubrikas VARDAI, MAISTAS IR GYVENIMAS. Jas kuria 15min skaitytojų ir herojų pasitikėjimą jau pelniusi savo sričiai atsidavusių žurnalistų komanda, iki šiol rašiusi po 15min stogu gyvavusioms ir užaugusioms rubrikoms žmonės.lt, ji24.lt ir elaima.lt. Pastarąsias nuo šiol internete vystys „Žurnalų leidybos grupė“.

Naujosios 15min rubrikos VARDAI, MAISTAS, GYVENIMAS pradeda savo gyvenimą. Jos stebins ir džiugins, mokys ir patars, kvies pažinti ir patirti“, – sako 15min vadovas Tomas Balžekas.

VARDAI

VARDAI rubrika
VARDAI rubrika

Karščiausios naujienos iš pramogų pasaulio, aktualūs interviu su įdomiais žmonėmis, spalvingi reportažai iš renginių ir koncertų Lietuvoje ir pasaulyje. Tai – naujoji 15min rubrika VARDAI.

Rubriką VARDAI kuria komanda, jau užsitarnavusi savo herojų pagarbą ir skaitytojų pasitikėjimą: redaktorė Asta Bliūdžiutė, žurnalistai Laura Apanavičiūtė, Karolis Banevičius, Mantė Mažonė, Viktorija Navickaitė ir Monika Svėrytė.

Gretos Skaraitienės ir Gedmanto Kropio nuotr./VARDAI rubrikos komanda
Gretos Skaraitienės ir Gedmanto Kropio nuotr./VARDAI rubrikos komanda

„Komanda, ne vienerius metus sėkmingai kūrusi Žmonės.lt turinį, nuo šiol vystys naują portalo 15min rubriką VARDAI. Pokyčiai skatina judėti į priekį. Tačiau galime pažadėti, kad pagarba herojui ir skaitytojui ir toliau išliks viena svarbiausių mūsų darbo vertybių. Ką dar jums galime pažadėti? Stebinti, įkvėpti ir džiuginti“, – sako rubrikos VARDAI redaktorė A.Bliūdžiutė.

Naująją rubriką VARDAI įvertinkite čia, o susisiekti kviečiame el. paštu vardai@15min.lt

MAISTAS

MAISTAS rubrika
MAISTAS rubrika

Receptai, produktai, naujų restoranų pristatymai, garsių šefų patarimai ir skaitytojų jau pamėgtų maisto ekspertų įžvalgos. Naujoji 15min rubrika MAISTAS laukia tų, kurie atsidavę skoniui.

Žurnalistas knygų „Staltiesės ritmu“ ir „Knyga apie ypač tyrą“ autorius Paulius Jurkevičius kartu su žurnaliste Jurga Jurkevičiene dalinsis itališkos virtuvės paslaptimis bei receptais. Vytaras Radzevičus, knygos „Pasaulio puodai“ autorius, stebins vyriškos virtuvės atradimais. Tinklaraštininkė, kulinarinių knygų „Izraelio virtuvė“ ir „Žuvis pasaulio virtuvėse“ autorė Nida Degutienė kvies keliauti po naujų skonių pasaulį.

Gretos Skaraitienės ir asmeninio archyvo nuotr./MAISTAS rubrikos autoriai
Gretos Skaraitienės ir asmeninio archyvo nuotr./MAISTAS rubrikos autoriai.

Rubrika MAISTAS tikisi stebinti ne tik kokybišku turiniu, bet ir naujomis jo pateikimo formomis: spalvingais videoreceptais, taip pat turiniu, kuriamu specialiai socialiniams tinklams.

„Vakaro greitukas“, „Pietų dėžutė“, „Pirmadienis be mėsos“, „Šefo receptas“ – rubrika MAISTAS ne šiaip žadins gomurį – čia tiesiog nebus vietos nuoboduliui.

„Pažįstu žmonių, kurie nesidomi mada, nesportuoja ar nelipa į kalnus, tačiau nepažįstu nė vieno, kuris nevalgytų. Maistas – neišsemiama tema, kad ir kokius skirtingus patiekalus kiekvienas mūsų mėgtume. Naujojoje rubrikoje bus svarbi ir namų virtuvė, praktiniai patarimai, ir pažintys su šefais, kavinėmis bei restoranais. Siūlau pamiršti maisto ruošimą kaip sekinančią pareigą, rutiną, nes tai gali būti tikras nuotykis ir malonumas!“ – sako Jurga Vaičiūtė, rubrikos MAISTAS redaktorė.

Neabejingus geram maistui ir geroms vietoms šiemet taip pat pradžiuginsime nauju „30 geriausių restoranų“ reitingu. „Gero maisto akademijos“ suburtų ekspertų reitingas pernai sulaukė didelio 15min skaitytojų dėmesio.

Naująją rubriką MAISTAS įvertinkite čia, o susisiekti kviečiame el. paštu maistas@15min.lt

GYVENIMAS

GYVENIMAS rubrika
GYVENIMAS rubrika

Santykiai ir šeima, sveikata ir savijauta, mada ir grožis, namai ir augintiniai – tokias temas ir rubrikas sujungs rubrika GYVENIMAS.

GYVENIMO autorės – atsidavusios savo srities profesionalės. Aušra Filipavičiūtė narstys santykių ir šeimos temas, sveikata ir savijauta rūpinsis Inga Saukienė, mados ir grožio tendencijas seks ir patarimus dalins Indrė Pepcevičiūtė, o namų jaukumo ir augintinių temomis rašys Asta Kaušakienė.

GYVENIMAS rubrikos komanda
Gretos Skaraitienės nuotr./GYVENIMAS rubrikos komanda

„Nors esame skirtingi, dėliojame savas gyvenimo dėliones, kai kas sieja mus visus – norime būti sveiki, vertinami, puoselėti visaverčius santykius, rūpinamės išvaizda, kuriame savą erdvę. Naujojoje rubrikoje derės visi gyvenimo atspalviai – ir lengvos temos, ir interviu su specialistais, ir rimtos analizės bei asmeniniai eksperimentai. Tiesa, nepalikome čia vietos burtams, ezoterikai ir horoskopams. Juk gyvenimą kuriame patys, o ne patikime jį dangaus šviesuliams“, – sako J.Vaičiūtė, rubrikos GYVENIMAS redaktorė.

Monikos Požerskytės nuotr./Beata Tiškevič
Monikos Požerskytės nuotr./Beata Tiškevič

GYVENIME ras vietą ir sudėtingesnės socialinės temos: istorijų ciklą „Mes. Jie.“ čia nuo kitos savaitės pradės kūrėja Beata Tiškevič. „Mes. Jie.“ – tai pasakojimai apie gyvenimus, dėl visuomenės stereotipų ar baimių atsidūrusius tyloje. Kiekvieną mėnesį pasakosiu kelių herojų istorijas, kuriuos sieja viena tema“, – žada B.Tiškevič.

Naująją rubriką GYVENIMAS įvertinkite čia, o susisiekti kviečiame el. paštu gyvenimas@15min.lt

Portalas 15min, valdomas UAB „15min“, priklauso Estijos žiniasklaidos bendrovei „Eesti meedia“. Portale 15min kiekvieną mėnesį naršo 1,22 mln. realių lankytojų, rodo interneto tyrimo „Gemius Audience“ duomenys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius