-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT kuria Interneto departamentą

Nuo vasario 1-osios LRT bus steigiamas Interneto departamentas, užtikrinsiantis visų LRT valdomų medijų (televizijos, radijo, portalo, socialinių tinklų) integraciją ir sklandų pateikimą interneto vartotojui. Pertvarkos koncepcija pristatyta antradienį vykusiame LRT tarybos posėdyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
LRT logotipas
LRT logotipas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Internetas LRT.lt

Prasidedančios reorganizacijos tikslas – pagal svarbą sulyginti LRT internetą su radiju ir televizija, suteikti portalui daugiau autonomiškumo ir daugiau galimybių kurti kokybišką turinį, efektyviai išnaudoti socialinius tinklus ir mobiliąsias aplikacijas.

Pertvarką pristačiusi LRT administravimo ir veiklos vystymo departamento vadovė Asta Nausėdė tikisi, kad LRT internetas taps pirmoji visiškai integruota medijų platforma Lietuvoje, susiejanti ir leidžianti vartotojams mėgautis visomis LRT medijomis.

LRT tarybos neseniai patvirtintoje Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos 2018-2022 m. strategijoje yra suformuotas tikslas „būti moderniausių komunikacijų technologijų lydere, diegti naujas technologijas, gerinti turinio kūrimo ir sklaidos kokybę, didinti auditorijos pasiekiamumą“.

LRT Interneto departamentą kurti prireikė strategiškai pripažįstant internetą kaip svarbią vartotojų informavimo ir edukavimo priemonę, kuri taip pat kaip radijas ir televizija turėtų turėti galimybę formuoti savo turinio strategiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius