Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2027 m. planuojamas pirmasis kosminis viešbutis: kiek kainuotų viešnagė tarp žvaigždžių?

Jei per pandemiją užsidarę namuose svajojote apie egzotines atostogų kryptis, „Orbital Assembly Corporation“ (AOC) turi jums naują pasiūlymą. Ką manytumėte apie atostogas kosmose, kur pro langus matytųsi ne smėlėti paplūdimiai, o išlenktas Žemės kraštovaizdis iš viršaus?
Planuojamas kosminis viešbutis „Voyager Station“
Planuojamas kosminis viešbutis „Voyager Station“ / Orbital Assembly Corporation

Kosmoso industrija nuosekliai žengia į savo komercinę fazę, suteikdama galimybę vis daugiau privačių asmenų įsigyti skrydį už Žemės atmosferos ribų. Vos per pastaruosius metus ne vienas milijardierius pakilo virš Karmano linijos – ribos tarp mūsų atmosferos ir kosmoso.

Siekdama pritaikyti tokias keliones platesnei auditorijai, įmonė „Orbital Assembly Corporation“ (AOC) paskelbė planus iki 2027 m. atidaryti kosminį viešbutį.

Timas Alatorre, OAC viceprezidentas ir viešbučio architektas, tvirtina, kad neilgai trukus tokios kalbos taps įprastu dalyku. „Būti astronautu nebebus naujovė, nes tokia galimybė bus prieinama visiems“, – CNN sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius