Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 svarbiausi stilingo telefono bruožai

Parduotuvių lentynose kelis kartus per metus keičiasi ne tik naujos drabužių kolekcijos, kartu atsiranda ir neatsiejama stiliaus detale tapę išmanieji telefonai. Kartais gali atrodyti, kad jau nebeįmanoma pasiūlyti kažko naujo – vis dėlto kiekvienas modelis kas kartą nustebina. Tad kas yra stilingas telefonas ir kokiomis savybėmis jis turi pasižymėti?
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5T / Partnerio nuotr.

Asmenybę pabrėžiantis dizainas

Kaip ir drabužiai, taip ir telefonas pirmiausia atkreipia dėmesį dėl savo išvaizdos, tačiau estetiniai sprendimai tik vainikuoja išmaniųjų dizainą. Dėl dinamiško gyvenimo būdo ir nuolatinio poreikio šalia turėti išmanųjį įrenginį, jį turi būti patogu laikyti ir valdyti viena ranka. Atsižvelgus į tai, pažangiausi dizaino sprendimai prasideda nuo optimalaus kraštinių santykio ir ekrano dydžio paieškų, o baigiasi užapvalintais korpuso kampais ir gaubta ekrano stiklo briauna.

Šiuos privalumus tikrai įvertins išmaniojo telefono savininkas, tačiau aplinkinių akis vis tiek pirmiausia pastebės estetiką ir spalvas. Pastarosios pabrėžia stilių ir atspindi asmenybę, tad veržliam įvaizdžiui sukurti tradicinio juodo telefono gali nepakakti. Nors sakoma, jog dėl skonio nesiginčijama, kiekvienais metais pasaulyje dominuoja vis kiti spalvų deriniai. Šias tendencijas fiksuoja sisteminės spalvų sistemos kūrėjas „Pantone“, o kurdamas „Nova 5T“ telefoną jo įžvalgomis rėmėsi ir „Huawei“.

Ant šio įrenginio nugarėlės neliko pirštų atspaudų skaitytuvo, o kameros modulis įrengtas šone, tad „Huawei“ dizaineriai turėjo plačią drobę spalviniams sprendimams pritaikyti. Violetinės, mėlynos ir juodos spalvos telefonai ne tik atspindi šių metų „Pantone“ tendencijas, bet ir yra sukurtas naudojant specialų „PET“ filtrą. Per jį lūžtanti šviesa sukuria gelminį atspalvių žaismą. Be to, kiekviena iš įrenginio spalvų padeda atskleisti telefono savininko asmenybę: mėlyna simbolizuoja ramybę, violetinė – paslaptingumą, o juoda – eleganciją.

Prie modelio prisitaikanti kamera

Išskirtinis telefono dizainas – tai pirmoji saviraiškos galimybė, o antrąja pasinaudosite įsijungę įrenginio kamerą. Kišenėje nešiodamiesi nedidelę fotolaboratoriją, turime vis daugiau galimybių išreikšti save. Pasitikėjimas savimi ir siekis atskleisti savo asmenybę – jaunųjų tūkstantmečio ir Z kartų bruožas, tad jos ypač vertina telefono kameros kokybę. Juolab, kad vaizdai ne tik sudaro didžiąją informacijos dalį, bet ir tampa džiaugsmo, laimės, liūdesio ir kitų emocijų dienoraščiu.

Kad nuotraukos prabiltų apie asmenybę, neužtenka vien jas užfiksuoti. Jos prabyla tada, kai jomis pasidalinama su draugais ir sekėjais, todėl telefonu padarytos nuotraukos turi atitikti socialinių tinklų standartus. Be to, žvaigždėtą dangų, draugų kompaniją, pajūrio peizažą ir gardaus deserto nuotrauką geriausiai įamžina kiekvienai situacijai subalansuoti kameros nustatymai.

Naujajame „Huawei Nova 5T“ už tai atsakinga technologinių sprendimų ir programinės įrangos dermė. Keturguba įrenginio kamera fiksuoja aukštos kokybės vaizdą, fotografuoja plačiu kampu, turi gylio jutiklį ir makro objektyvą. Kad visos keturios kameros dalys veiktų nepriekaištingai, joms diriguoja dirbtinis intelektas, atsižvelgiantis į fotografavimo sąlygas ir parenkantis tinkamiausius nustatymus.

Kartais modeliu tampa ne aplinkos objektai, o pats telefono savininkas, bet ne visi išmanieji gali nudžiuginti tobula asmenuke, stilinga aprangos nuotrauka ar kokybišku vaizdo pokalbiu. Stilingam telefonui reikalinga ir išskirtinė priekinė kamera – pavyzdžiui, 32 MP „Huawei Nova 5T” priekinis objektyvas palaiko papildytos realybės funkciją, tad draugus galima nustebinti vis naujais nuotraukų filtrais ir redagavimo galimybėmis.

Partnerio nuotr./Huawei Nova 5T
Partnerio nuotr./Huawei Nova 5T

Nenutrūkstami žaidimai ir pramogos

JAV atliktas tyrimas parodė, kad vienu ar kitu formatu kompiuterinius žaidimus žaidžia per 90 proc. paauglių. Galimybių mėgautis pramogomis netrūksta – populiariausi žaidimai kuriami asmeniniams kompiuteriams, žaidimų konsolėms ir, žinoma, mobiliesiems telefonams.

Pastariesiems pritaikytų žaidimų reikalavimai nuolat auga, tad mobiliųjų gamintojai priversti neatsilikti. Už stilingos išmaniųjų telefonų išorės slepiasi ir tendencijas atitinkantys technologiniai sprendimai. Vienas jų – „Huawei“ sukurtas „Kirin 980“ procesorius, veikiantis ir po išskirtinės išvaizdos „Nova 5T“ korpusu. Kadangi svarbiausią žaidimo patirties dalį sudaro vaizdo efektai, „GPU Turbo“ sistema leis išnaudoti visas procesoriaus ir vaizdo plokštės galimybes.

Ilgą laiką išmaniųjų telefono Achilo kulnu buvo laikomi įrenginių akumuliatoriai, tačiau aktyvus šiuolaikiškas žmogus vis mažiau laiko nori būti priklausomas nuo įkrovimo laidų. Aktyviai gyventi, žaisti, fotografuoti ir naršyti internete sukurtas „Nova 5T“ turi talpią bateriją, kurią per pusvalandį iki 50 proc. įkrauna „Huawei SuperCharge“ sistema. Įrenginio baterijos resursus taupo dirbtinio intelekto sprendimai, optimizuojantys procesoriaus ir programinės įrangos veiklą. Radus laisvą minutę, be sąžinės graužimo ir baimės galima sužaisti vieną kitą mėgstamo žaidimo partiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius