Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 03 /2012 09 04

Bruce'as Willisas svarsto paduoti „Apple“ į teismą?

Dienraštis „The Sun“ pranešė, kad aktorius Bruce‘as Willisas ketina paduoti kompaniją „Apple“ į teismą. Jis nesutinka su el. parduotuvės „iTunes“ sąlygomis.
Bruce'as Willisas
Bruce'as Willisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aktorius ir muzikantas surinko didžiulę garso įrašų kolekciją ir norėtų visa tai testamentu palikti savo trims dukroms. Tačiau „iTunes“ licencinės sąlygos sako, kad tai neįmanoma.

Faktiškai, mokėdami pinigus už mėgstamus muzikos kūrinius „iTunes“ vartotojai juos tik skolinasi iš „Apple“. Taigi bet kuri kolekcija, įsigyta iš „iTunes“, gali būti prarasta mirus jos savininkui.

Siekdamas apeiti ribojimus, B.Willisas kreipėsi į savo patarėjus ir nurodė sukurti specialią įmonę, kuriai ir priklausys įsigyti muzikiniai kūriniai. Kartu aktorius ėmėsi priemonių, kurios, anot dienraščio, leistų praplėsti vartotojo teises.

Atsižvelgiant į B.Williso populiarumą galima spėti, kad teisminis procesas gali sulaukti didelio susidomėjimo.

„Daugelis žmonių labai nustebtų sužinoję, kad visi jų įsigyti muzikiniai kūriniai ir el. knygos, kuriuos jie įsigijo per daugelį metų, iš tikrųjų jiems nepriklauso, – teigė Londono advokatas Chrisas Waltonas. – O noras perduoti visa tai kaip palikimą tiems, kuriuos myli, yra visiškai natūralus.“

Belieka tikėtis, kad „Apple“ netyčia neįžeidė Chucko Norriso...

Papildyta: Aiškėja, kad ši žinia gali būti tik britų bulvarinės žiniasklaidos sukurtas gandas. Tai leido suprasti B.Williso žmona Emma Hemming-Willis.

Mikrotinklaraščių tarnybos „Twitter“ vartotojas jai pasiūlė perduoti vyrui, kad šis gali tiesiog perleisti savo dukrai prisijungimo prie sąskaitos duomenis, o ši atrašė: „Tai nėra tikra istorija.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius