Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook Messenger“ programėlėje – visiems prieinami žaidimai

„Facebook“ antradienį paskelbė, kad jų programėlėje „Messenger“ bandytos žaidimų funkcijos dabar taps prieinamos visiems 1,2 mlrd. žmonių, kurie šia programėle naudojasi kiekvieną mėnesį, rašo „The Verge“.
Žaidimų platforma „Messenger“ programėlėje
Žaidimų platforma „Messenger“ programėlėje / Facebook Messenger iliustr.

„Instant Games“ pavadintos platformos bandymai buvo pradėti dar praėjusių metų lapkritį – ji siūlė tokius klasikinius žaidimus, kaip „Pac-Man“ ar „Galaga“. Taip pat buvo prisiminti tokie ankstyvaisiais „Facebook“ metais išpopuliarėję žaidimai, kaip „Words with Friends“. Socialinio tinklo atstovai teigia, kad kai kuriose pasaulio teritorijose galima rinktis daugiau nei iš 50 žaidimų asortimento.

Kartu su naujosios platformos pristatymu viso pasaulio naudotojams „Facebook“ pasiūlė ir žaidimo ėjimais koncepciją, apie kurią informacija pirmą kartą buvo paviešinta tik praėjusį mėnesį. Tokia koncepcija žaidimų kūrėjams leistų į žaidimus integruoti lyderių sąrašus, vykdyti turnyrus ir panašiai. Vienas iš pirmųjų žaidimų, galėsiančių išnaudoti tokias galimybes, yra jau minėtas „Words with Friends“.

Žaidimų platformą rasite įsijungę „Messenger“ programėlę apatiniame dešiniame ekrano kampe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius