-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ pasigyrė: „Messenger“ jau turi per 1 mlrd. vartotojų

Bendrovė „Facebook“ trečiadienį pranešė, kad jai priklausančios „Messenger“ programėlės vartotojų skaičius perkopė 1 mlrd. ribą. Tai svarbus pasiekimas bendrovei siekiant plėsti šią platformą ir siūlyti naujų paslaugų.
„Facebook“
„Facebook“ / 123rf.com nuotr.

Augantis „Messenger“ populiarumas suteikia „Facebook“ galimybę didinti pasiekiamumas, kompanijai siekiant sukurti taikomųjų programų „šeimą“ už socialinio tinklo ribų.

„Šios kelionės link vieno milijardo metu mes stengėmės suteikti pačią geriausią patirtį šiuolaikinės komunikacijos srityje“, – sakė „Facebook“ viceprezidentas Davidas Marcusas.

Šiuo metu pats socialinis tinklas „Facebook“ turi daugiau nei 1,6 mlrd. vartotojų, o kompanijos 2014 metais už maždaug 20 mlrd. JAV dolerių įsigyta susirašinėjimo programėle „WhatsApp“ jau naudojasi daugiau nei 1 mlrd. vartotojų.

„Facebook“ „šeimai“ taip pat priklauso ir socialinis nuotraukų tinklas „Instagram“, kuriuo naudojasi per 500 mln. žmonių.

D.Marcuso teigimu, šiuo metu pagrindinės „Messenger“ rinkos yra Šiaurės Amerika, Australija, Didžioji Britanija, Prancūzija ir dar kelios Europos šalys, o taip pat Filipinai, Tailandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius