Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Feisbuke – naujos komentavimo galimybės

Socialinio tinklo „Facebook“ požiūris į GIF formato rinkmenas istoriškai buvo ganėtinai keistas, rašo engadget.com.
GIF paveikslėlių naudojimas „Facebook“ komentaruose
GIF paveikslėlių naudojimas „Facebook“ komentaruose / Facebook nuotr.

Ilgą laiką šio formato judantys paveikslėliai feisbuke apskritai nebuvo palaikomi, bet ilgainiui, socialiniam tinklui beaugant, jie atsirado „Messenger“ pokalbių platformoje, o vėliau leido šiuos paveikslėlius įkelti ir į komentarus prie socialinio tinklo įrašų (su sąlyga, kad tai yra nuorodos į „Imgur“ arba „Giphy“ tarnybas). Šių metų pradžioje požiūris į GIF rinkmenas kiek pasikeitė – komentaro rašymo langelyje atsirado oficialus GIF mygtukas, bet jį matė tik labai nedaug „bandomųjų“ vartotojų.

O sulaukus GIF (Graphics Interchange Format) trisdešimtmečio, feisbuko valdytojai nusprendė galimybę naudotis tuo mygtuku suteikti visiems. Tad dabar, apsilankę šio socialinio tinklo interneto svetainėje per naršyklę arba ja besinaudodami per kurią nors iš tam tinkamų oficialių programėlių, komentaro langelyje pamatysite ir mažą stačiakampį, ant kurio užrašyta GIF. Paspaudus mygtuką atsiveria paieškos eilutė ir slenkamasis šiuo metu populiariausių GIF paveikslėlių meniu. Naudojami paveikslėliai iš „Giphy“ ir „Tenor“ tarnybų, tad jų pasirinkimas tikrai nėra menkas ir suteikia daug naujų saviraiškos galimybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius