TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Garmin“ kviečia teikti paraiškas 2021 m. sveikatos apdovanojimui

„Garmin“ skelbia paraiškų teikimo pradžią pasauliniam „Garmin“ sveikatos apdovanojimui gauti. Konkurso tikslas – išskirti inovatyvius sveikatos stiprinimo sprendimus, kuriuos įgyvendina sporto ir sveikatos bendrovės, integruojant „Garmin“ išmaniuosius įrenginius, jų funkcijas ir programas.
Garmin Health Awards
Garmin Health Awards / Garmir

Nugalėtojai bus išrinkti trijose kategorijose ir paskelbti 2021 m. „Garmin Health EMEA“ viršūnių susitikime, kuris vyks Lisabonoje spalio 28–29 d. Kiekvienos kategorijos nugalėtojui atiteks 50 „Garmin Venu Sq“ išmaniųjų laikrodžių, kurių vertė yra maždaug 10 000 USD.

„Garmin Health“ tiki ekosistemos galia, jungiančia fiziologinius duomenis su trečiųjų šalių sprendimais, siekiant sukurti ilgalaikę naudą“, sakė Jörn Watzke, „Garmin Health“ pasaulinių B2B pardavimų vyresnysis direktorius. „Mes suteikiame įmonėms įrankius ir laisvę kurti novatoriškus ir prasmingus sprendimus naudojant mūsų nešiojamuosius prietaisus, o šiais metais didžiuojamės galėdami pažymėti perspektyviausios pasaulyje programos „Inovatyviausias sprendimas“ („Most Innovative Solution“) apdovanojimą.“

Pretendentai kviečiami teikti paraiškas vienai iš trijų apdovanojimo kategorijų:

  • Sveikatos apsauga: apima modernius sprendimus telemedicinos, vyresnio amžiaus žmonių priežiūros, pediatrijos, tyrimų ir kitų sveikatos priežiūros iniciatyvų srityse.
  • Draudimas: apima modernius draudimo, perdraudimo, moterų sveikatos skatinimo sričių sprendimus.
  • Įsitraukimas: apima inovatyvius sprendimus, skirtus kūno rengybos platformoms, įmonių sveikatingumo ar klientų lojalumo programoms ir kitoms trečiųjų šalių veikloms, propaguojančioms aktyvų gyvenimo būdą.

Norėdami gauti apdovanojimą, pretendentai, turi naudoti išmaniuosius „Garmin“ laikrodžius, sporto apyrankes ar išmaniąsias svarstykles. Paraiškos bus vertinamos atsižvelgiant į klientų pasiekimus, mastą, unikalumą, inovacijas ir našumą. Vienas sprendimas gali būti pateiktas tik vienai kategorijai, tačiau vienu metu gali būti pateikti keli sprendimai.

Paraiškos priimamos nuo 2021 m. birželio 8 d. iki liepos 31 d. Rugsėjį finalininkai bus pakviesti pristatyti savo sprendimą teisėjų ekspertų grupei 2021 m. „Garmin Health EMEA“ viršūnių susitikime (spalio 28–29 d. Lisabonoje), kur juos įvertins draudimo, sveikatos ir sporto ekspertų grupė. Daugiau informacijos apie apdovanojimų programą ir paraiškų teikimo procesą rasite čia.

Apie „Garmin Health“

„Garmin Health“ teikia individualius verslo sprendimus, kuriems naudojami „Garmin“ nešiojamųjų įrenginių ir aukštos kokybės jutiklių duomenys įmonių sveikatingumo, visuomenės sveikatos ir pacientų stebėjimo rinkose. Kaip globalios bendrovės, kuriančios, gaminančios ir tiekiančios produktus visame pasaulyje, dalis, „Garmin Health“ atsižvelgia į klientų komercinius ir logistinius poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius