Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Google“ pristatė muzikos prenumeratos paslaugą, bet nemokamos versijos nesiūlys

Interneto milžinė „Google“ pristatė naują paslaugą – „Play Music All Access“, kurios naudotojai galės klausytis milijonų skirtingų muzikos įrašų. Tiesa, kitaip nei kai kurie konkurentai, nemokamos versijos, kurioje būtų rodoma reklama, „Google“ nesiūlys.
„Google“ atstovas Chrisas Yerga pristato paslaugą „Play Music All Access“
„Google“ atstovas Chrisas Yerga pristato paslaugą „Play Music All Access“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Internetas

Išbandyti šią paslaugą leidžiama nemokamai, bet pasibaigus 30 dienų bandomajam laikotarpiui „Google“ prašys susimokėti po 10 dolerių už mėnesį. Pirmiesiems paslauga susidomėjusiems internautams bus taikoma nuolaida – paslauga kainuos 8 dolerius per mėnesį.

Kol kas šią paslaugą galės užsisakyti tik JAV naudotojai, kada ji taps prieinama kitų šalių gyventojams ir kokia bus jos kaina – neskelbiama.

„Google Play Music All Access“ muzikos galima klausytis įsidiegus specialią aplikaciją „Android“ telefone arba kompiuteryje, naudojant interneto naršyklę. Melomanams bus leidžiama klausytis ne tik sąraše esančių įrašų, bet ir įkelti savo turimas dainas.

Ši paslauga konkuruos su „Spotify“, „Xbox Music“, „Rdio“, „Pandora“ ir kitais panašiais produktais.

Rinkos apžvalgininkai nėra tikri, ar „Google“ pavyks įsitvirtinti siūlant tik mokamą versiją. Pavyzdžiui, „Spotify“ naudojasi per 24 mln. žmonių, bet tik maždaug 6 mln. jų yra užsisakę mokamas paslaugas, kurios leidžia klausytis muzikos be reklamos intarpų.

Palyginimui, Lietuvoje „Spotify“ mėnesio prenumerata kainuoja 3,5 euro (12 Lt), jei muzikos reikia tik kompiuteryje, arba 7 eurus (24 Lt), jei muzikos norite klausytis ir kitais įrenginiais – telefonu, planšetiniu kompiuteriu ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius