Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Gran Turismo“ serija švenčia 20 metų jubiliejų

Šiais laikais ko gero nerastume nei vieno lenktynių žanro fano, kuris nebūtų girdėjęs apie legendinę „Gran Turismo“ seriją. Nuo pat pirmojo žaidimo 1997-aisiais, „Gran Turismo“ pelnė inovatoriaus vardą lenktynių simuliatorių žanre, o pasaulyje jau parduota beveik 80 milijonų šios serijos žaidimų.
„Gran Turismo Sport“
„Gran Turismo Sport“ / Bendrovės nuotr.

Šį žaidimą kuria Japonijoje įsikūrusi bendrovė „Polyphony Digital“ ir iš kitų visuomet bandė išsiskirti siūlydami tikroviškus vairavimo potyrius ir savo dėmesiu detalėms ir patiems automobiliams.

Praėjusią savaitę startavo naujausias šios serijos žaidimas „Gran Turismo Sport“. Pasak kūrėjų, naujasis žaidimas iš kitų šiuolaikinių vairavimo simuliatorių išsiskirs gerokai patobulintu fizikos varikliu, atnaujintomis grafikomis ir novatoriška garso sistema, kuri leis pasijausti taip, lyg vairuotumėte tikrą automobilį. Negana to, žaidimas suderinamas su „Playstation VR“ įrenginiu, tad tikroviškų potyrių trokštantys žaidėjai galės visiškai pasinerti į vitualių lenktynių įkarštį.

Daugiau apie „Gran Turismo“ serijos istoriją bei kitas svarbias šios savaitės žaidimų naujienas sužinosite savaitinėje Žaismo DNR naujienų rubrikoje.

VIDEO: Naujienos / ’17 / 10.20 - 20 metų „Gran Turismo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius