Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta naujos telefonų serijos „Huawei“ pristatė ir ausines bei laikrodžius

Neseniai Prancūzijos sostinėje įvykusiame renginyje „Huawei“ pradžiugino gerbėjus ne tik P30 flagmanų serija, bet ir naujais išmaniaisiais aksesuarais. Paryžiuje oficialiai pristatytos ir išskirtinio dizaino „FreeLace“ belaidės ausinės bei išmaniojo laikrodžio „Watch GT“ modeliai, rašoma pranešime spaudai.
„Huawei Watch GT“ išmanusis laikrodis
„Huawei Watch GT“ išmanusis laikrodis / Gamintojo nuotr.

Kaip teigia „Huawei“ Baltijos šalių vartotojų verslo grupės vadovas Yanfei, šios kompanijos naujienos – tai kruopščiai sukurti pagalbininkai, skirti šiuolaikiniam, aktyvų gyvenimo būdą propaguojančiam, žmogui.

Išskirtinis dizainas ir aukšta garso kokybė

„Huawei FreeLace“ – sportiškiems melomanams skirtos belaidės ausinės, džiuginančios ir ilgai veikiančiu akumuliatoriumi. Be to, ausines galima itin greitai įkrauti iš praktiškai bet kurio išmaniojo įrenginio ar kompiuterio.

„Magnetic Switch“ jungtis vienu metu veikia ir kaip įkrovimo, ir kaip ausinių sujungimo į porą priemonė. Be to, integruotas „Hall“ jutiklis padėtų intuityviau valdyti ir keisti ausinių nustatymus.

Pirkėjams siūlomos grafito juodos, saulėlydžio gintarinės, smaragdo žalios ir mėnulio pilkos spalvų „FreeLace“ ausinės.

Su muzika transliuojančiu įrenginiu ausinės poruojamos per „USB Type-C“ jungtį, šią užduotį dar labiau palengvina „HiPair“ funkcija, įdiegta į „Huawei“ telefonus su EMUI 9.1 vartotojo sąsaja. Per tą pačią jungtį ausinės ir įkraunamos: 4 valandoms nepertraukiamo veikimo pakanka vos 5 minučių įkrovimo laiko, o visiškas įkrovimas užtikrins galimybę 18 valandų klausytis muzikos arba 13 valandų kalbėtis, naudojant jas kaip laisvų rankų įrangą.

Gamintojo nuotr./„Huawei FreeLace“ ausinės
Gamintojo nuotr./„Huawei FreeLace“ ausinės

Kiekvienoje ausinėje yra įmontuoti 9,2 mm skersmens dinaminiai titano garsiakalbiai su itin plona TPU diafragma. Šis sprendimas garantuoja aukštą bosų kokybę ir kitų ausiai malonių garsų atkūrimą. Mikrofono modulyje esančios dvigubos ertmės, skirtingai nuo įprastų ausinių, turi papildomą oro ventiliacijos ertmę, dėl ko kalbant per ausines aiškiau girdimas balsas bei eliminuojamas aplinkos triukšmas.

Naujosios „Huawei Freelace“ ausinės prekyboje pasirodys balandžio 11 d. Gamintojo rekomenduojama kaina – 99 eurai.

Papildė „Watch GT“ laikrodžių liniją

Paryžiuje oficialiai dienos šviesą išvydo ir naujieji „Huawei Watch GT“ išmaniųjų laikrodžių modeliai „Active“ bei „Elegant“. Iš viso kompanija nuo praėjusių metų spalio, kai buvo pristatyti pirmieji „Watch GT“ laikrodžiai, jau spėjo parduoti daugiau nei milijoną jų vienetų.

Naujosios „Active“ versijos AMOLED HD lietimui jautrus ekranas yra 1,39 colio skersmens, „Elegant“ – 1,2 colio skersmens.

Skiriasi ir akumuliatorių nepertraukiamo veikimo trukmė: „Active“ modelis be įkrovimo gali išbūti dvi savaites net ir segint laikrodį visą dieną, naudojant aktyvavus nuolatinio širdies ritmo sekimo funkciją, miego sekimą ir pranešimų gavimą bei turint vieną 90 minučių trukmės fizinę treniruotę per savaitę. „Elegant“ modelis be įkrovimo gali ištverti iki savaitės. Bet siekiant maksimalios veikimo trukmės, visi „Watch GT“ modeliai gali veikti budėjimo režimu: išjungus daugelį funkcijų vieno akumuliatoriaus įkrovimo pakaks iki 30 dienų.

Naujieji „Active“ bei „Elegant“ modeliai palaiko „Triatlono“ režimą. Šis apima trijų rūšių fizinį aktyvumą: plaukimą, važiavimą dviračiu bei bėgimą. Tai reiškia, kad minėtas režimas gali sekti žmogaus fizinį aktyvumą viso triatlono metu. „Triatlono“ režimas atsiras ir senesniuose „Watch GT“ modeliuose – tam tereikės programinio atnaujinimo.

Išmanieji laikrodžiai su įmontuotais fotopletizmografiniais (PPG) jutikliais gali 24 valandas per parą stebėti širdies ritmą. Šiuos jutiklių rodmenis apdorojus dirbtinio intelekto pagrindu veikiančiais algoritmais gaunama preciziška širdies veiklos analizė, automatiškai fiksuojami poilsio ir intensyvaus darbo intervalai. Įdiegtas „TruSleep 2.0“ miego stebėjimo sprendimas leidžia stebėti miego kokybę ir tiksliai identifikuoti tipines miego problemas, o programėlė pagal šias problemas pateiks pasiūlymus, kaip galima miego kokybę pagerinti.

Rinkdamiesi laikrodžio spalvą pirkėjai turės platų pasirinkimą. „Elegant“ modelis siūlomas magiškos perlo baltos bei Taičio juodojo perlo spalvų. Naudotojams taip pat paliekama galimybė rinktis iš daugybės apyrankių spalvinimų. „Active“ versija prieinama oranžinės ir tamsiai žalios, „Elegant“ – juodos ir baltos spalvų. Gamintojo rekomenduojama „Huawei Watch GT Active“ kaina – 249, „Elegant“ modelio – 229 eurai.

Aktyvų gyvenimą būdą mėgstantiems žmonėms „Huawei“ siūlo ir naują išmaniąją apyrankę „Band 3“, su 0,95 colio AMOLED HD ekranu ir gebėjimu fiksuoti žmogaus fizinį aktyvumą, širdies ritmą, miego kokybę bei kitas organizmo veiklas. Šio įrenginio kaina – 59 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius