Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hostinger“ [picos] iššūkis programuotojams: QW1iaXRpb24=?

< ?php echo 'pizza' ? > buvo pirmasis pirkinys, už kurį atsiskaityta bitkoinais, pirmąja decentralizuota kriptovaliuta. Šis patiekalas taip pat priklauso ir vienai programavimo kalbų. Šiuo metu specialiai suprogramuotas „Brooklyn Brothers“ picas kerta beveik 100 „Hostinger“ IT virtuozų. Svajoji apie skaniausią picą ir tu? Iškoduok mūsų paslėptą slaptą ingredientą.
„Hostinger“ [picos] iššūkis programuotojams: QW1iaXRpb24=?
„Hostinger“ [picos] iššūkis programuotojams: QW1iaXRpb24=? / „Hostinger“ nuotr.

[Faktas] Už dviejų didelių picų pristatymą į namus 2010-aisiais buvo sumokėta 10 tūkst. bitkoinų. Tada jų vertė siekė 40 dolerių, šiandien tai būtų daugiau nei 400 mln. dolerių.

[Faktas] „Pizza“ vardas priklauso ir vienai programavimo kalbų. Tiksliau tai yra „Java“ programavimo kalbos priedas, gyvavęs vos 5 mėnesius, 2001 m.

[Faktas] Šiandien yra Tarptautinė programuotojų diena, kasmet švenčiama 256-tą metų dieną. Skaičius puikiai telpa ne tik į developerių kalendorių, bet ir į vieną baitą (2 pakėlus 8-uoju laipsniu). Programuotojai supras.

[Iššūkis] Kodėl tai svarbu tau? Esame pasiruošę padovanoti 100 picų tiems, kas nulauš programuotojų dienos kodą: QW1iaXRpb24=? Kodėl? Nes gerą picą iškepti lengviau nei gerą programuotoją, o mes visada pasirengę ne tik pavaišint, bet ir pakviesti IT talentus į „Hostinger” gretas.

Nesvarbu, tu front-end’as ar back-end’as. Jei turi No-End meilę picai ir apetitą karjeros iššūkiams – pirmyn! Iškoduotą slaptą picos ingredientą rašyk ČIA ir jau trečiadienį savo el. pašte sulauk vieno iš 100 „Wolt“ čekių picai užsakyti.

Programuotojų picas iki šio penktadienio taip pat gali užsisakyti Vilniuje ir Kaune „Wolt“ programėlėje iš „Brooklyn Brothers“.

VIDEO: Hostinger: Programmer's Day Challenge 21'

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius