Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į tvarkymąsi siūlo pažvelgti naujai: sukūrė galingiausią lig šiol belaidį dulkių siurblį

Nors belaidžiai dulkių siurbliai patogumu gerokai lenkia mums įprastus, techninėmis savybėmis šiems lig šiol neprilygdavo. Daugiau nei penkerius metus problemos sprendimo ieškojusi inžinierių komanda pagaliau sukūrė dulkių siurblį, kuris leistų namus tvarkyti patogiai ir efektyviai.
„Dyson“ dulkių siurblys
„Dyson“ dulkių siurblys / Partnerio nuotr.

Itin galingas, bet lengvas variklis

Esminis belaidžių dulkių siurblių privalumas – patogus naudojimasis, nes toks prietaisas yra lengvas, manevringas ir gali dirbti neįjungtas į elektros tinklą, tačiau belaidžius dulkių siurblius įsigijusieji netruko pastebėti, kad dėl šių priežasčių nukenčia esminė dulkių siurblio funkcija – kompaktiško ir mažomis elektros sąnaudomis pasižyminčio variklio galios nepakanka efektyviai išvalyti paviršius, o norint išsiurbti visų namų grindis, siurblio bateriją neretai tenka įkrauti net kelis kartus.

Daugiau nei penkerius metus šią problemą sprendusiai inžinierių komandai pavyko sukurti gaminį, kuris turėtų visus belaidžio dulkių siurblio privalumus, bet techninėmis savybėmis nenusileistų galingiems įprastiems prietaisams. Jis Lietuvos pirkėjams bus pristatytas š. m. lapkričio 17 d. „Elektromarkt“ parduotuvėje Vilniaus „Akropolyje“.

„Technologijų kompanija „Dyson“ žengė dar vieną žingsnį į priekį pristatydama naująjį belaidį dulkių siurblį, kuris turi pažangiausias technologijas, o jų epicentre – naujos kartos skaitmeninis variklis. Svarbūs patobulinimai atlikti ir baterijai, kuri dabar veiks 50% ilgiau, t.y. iki 60 min, o įkrovimo laikas sutrumpėja beveik dvigubai, iki 3,5 val.“, – tikina kompanijos produktų vadovas Lietuvoje Gytis Mocekainis.

Jam antrina ir „Elektromarkt“ rinkodaros vadovas Irmantas Viliūnas, sakydamas, kad naujasis produktas sujungia belaidžio dulkių siurblio funkcionalumą bei laidinio dulkių siurblio įsiurbimo galią. Jis teigia neabejojantis, kad tokias naujoves įvertins inovatyvių technologijų gerbėjai Lietuvoje.

„Jau kurį laiką esame pirmieji pristato karščiausias inovacijas Lietuvos pirkėjams. Džiaugiamės galėdami pirmieji Lietuvoje pristatyti ir naująjį „Dyson“ gaminį, leidžiantį išvalyti visus namus naudojantis vienu įrankiu. Esame tikri, kad šie dulkių siurbliai sukurti galvojant apie šiuolaikinį vartotoją, kuris siekia greito efekto ir vertina patogumą“, – tikina I.Viliūnas.

Tinka patiems įvairiausiems paviršiams

Anot G.Mocekainio, naudojantis šiuo belaidžiu dulkių siurbliu nereikia baimintis subraižyti jautresnius paviršius – gaminio antgaliai pritaikyti ir minkštoms, ir kietoms grindims. Taip pat komplekte gausu įvairių priedų, leisiančių be vargo nusiurbti įvairius paviršius – spinteles, baldus bei kt.

Šie dulkių siurbliai supaprastina namų tvarkymą dėl technologijų, kurios iš esmės sprendžia kasdienius grindų priežiūros darbus. Pavyzdžiui, motorizuotas „Fluffy“ antgalis turi minkštą volelį bei aukštą priekinį bortelį, kuris nenustumia didesnių nešvarumų į priekį kaip įprasti antgaliai, o leidžia minkštam voleliui pasiekti didesnius nešvarumus – spragėsius, didesnius trupinius, kavos pupeles ir kt. – ir juos lengvai bei patogiai susiurbti“, – pažymi G.Mocekainis.

Partnerio nuotr./Gytis Mocekainis
Partnerio nuotr./Gytis Mocekainis

Tas pats dulkių siurblys – ir namams, ir automobiliui

Specialistas neabejoja, kad naujojo gaminio privalumus įvertins ir automobilių savininkai – galingas belaidis dulkių siurblys lengvai virsta rankiniu, puikiai tinkamu valyti sunkiai pasiekiamas vietas automobilyje.

„Turbūt kiekvienam teko susidurti su problema, kai tenka išsiurbti siaurus tarpus tarp automobilio sėdynių ar šalia pedalų. Paprastai rankiniai dulkių siurbliai nėra pakankamai galingi, kad efektyviai išvalytų, o įprasti laidiniai yra galingesni, bet ypač nepatogūs naudoti. „Dyson“ dulkių siurblys turi nuimamą vamzdį ir lengvai virsta rankiniu, labai patogiu greitam nedidelių nešvarumų valymui sunkiai prieinamose vietose“, – teigia G.Mocekainis.

Leidžia sutvarkyti visus namus be pertraukų

G.Mocekainis atkreipia dėmesį, kad įkrautas „Dyson Cyclone V10“ dulkių siurblys veikia iki 60 min., tad juo lengvai galima išvalyti visus namus nedarant pertraukų. Be to, net ir nevisiškai įkrautas jis gali siurbti pilna galia.

„Šis gaminys iš tiesų pasižymi didžiausia įsiurbimo galia tarp visų belaidžių dulkių siurblių. Konteinerio tūris padidintas 40 proc., tad nereikia jo dažnai valyti. Beje, net ir ištuštinti konteinerį yra ypač paprasta – tai galima padaryti vienu mygtuko paspaudimu, neturint tiesioginio kontakto su dulkėmis ir nešvarumais. Šie belaidžiai dulkių siurbliai – tai produktai, kurie keičia namų tvarkymosi įpročius ir leidžia tą daryti greitai, patogiai bei efektyviai“, – pažymi G.Mocekainis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius