Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kodėl kiniški išmanieji telefonai tampa vis populiaresni?

Kinijoje gaminami išmanieji telefonai smarkiai tobulėja ir pamažu keičia nusistovėjusią žmonių nuomonę, jog kinų pagaminta produkcija prasta. Visame pasaulyje itin sparčiai plinta tokie prekiniai ženklai kaip „Huawei“, „Xiaomi“ ar „Oppo“, kurie siūlo konkurencingus įrenginius. Interneto svetainė telefonai.eu pateikia pagrindines priežastis, kurios lemia vis didėjančią kiniškų telefonų paklausą visame pasaulyje.
„Huawei“ logotipas
„Huawei“ logotipas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kinija „Huawei“

„Made in China“ – nebūtinai prasto produkto apibūdinimas

Dauguma iš mūsų yra pripratę, jog ant perkamo produkto esantis užrašas „Made in China“ reiškia, jog tai yra pigi ir nekokybiška prekė. Tokį suvokimą lėmė du esminiai faktoriai.

Dauguma iš mūsų yra pripratę, jog ant perkamo produkto esantis užrašas „Made in China“ reiškia, jog tai yra pigi ir nekokybiška prekė.

Kinijoje gaminama produkcija yra išties labai pigi ir siekdami užtikrinti žemą kainą gamintojai nesirūpindavo kokybe. Taip pat, buvo kilę nemažai skandalų dėl to, jog kinų fabrikuose nėra rūpinimąsi saugumu.

Tačiau lyginant su tuo kas vyko šioje šalyje prieš keletą metų – panašu, jog tai pasikeitė. Kinai ne tik pradėjo rūpintis savo produkcijos kokybe, tačiau ir skyrė žymiai daugiau dėmesio produkcijos pardavimų vykdymui.

Kuo didesnė produkcijos gamyba – tuo jos kaina žemesnė. Didžiulėse gamyklose kasdien pagaminama tūkstančiai išmaniųjų telefonų, o tai daro įtaką žemesnei jų kainai. Dėl pagerėjusios kokybės, kiniški išmanieji telefonai tapo paklausūs ne tik šalies viduje, tačiau ir visoje Europoje ar Jungtinėse Valstijose.

Garantijos ir pinigų grąžinimas

Jeigu jau teko naudotis kinišku išmaniuoju telefonu, tikriausiai, sutiksite, jog esate girdėję frazę: „Sėkmės, kai telefonas suges, juk jis neturi jokių garantijų“. Tačiau tai netiesa.

Dauguma Kinijoje pagamintą produkciją siūlančių pardavėjų jau suteikia jai bent vienerių metų garantiją. Taip pat galite ir grąžinti jums netikusį ar netinkamai veikiantį telefoną.

Pavyzdžiui, internetinė parduotuvė „TinyDeal“ išmaniųjų telefonų pirkėjams suteikia 6 mėnesių garantiją. Taip pat Jūs gaunate 3 mėnesių garantiją telefono baterijai ir mėnesio garantiją jeigu perkate priedus savo išmaniajam telefonui.

Nemokėkite už pristatymą

Jeigu nusprendėte įsigyti kinietišką išmąnųjį telefoną – už pristatymą jums mokėti nereikės. Dauguma mobiliųjų pardavėjų siūlo nemokamą pristatymą visame pasaulyje, įskaitant ir Lietuvą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius