-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos IT bendrovių produkcijai pirkėjų už Atlanto ieškos amerikiečių konsultantai iš „151 Advisors“

Viešoji įstaiga „Versli Lietuva“ pasirašė sutarti su JAV konsultacijų kompanija „151 Advisors“, kuri ieškos klientų Lietuvos informacinių technologijų (IT) bendrovėms, norinčioms parduoti produktų už Atlanto.
IT verslas
IT verslas / 123rf.com nuotr.

Panašią pagalbą ateityje galvojama pasiūlyti ir kitų sektorių, pavyzdžiui, biotechnologijų ar maisto pramonės įmonėms, penktadienį rašo „Verslo žinios“.

„Norime labiau išnaudoti milžinišką JAV rinkos potencialą. Juk tai yra didžiausios pasaulyje importuotojos, milžiniška rinka, kurią mums, beje, yra gerokai lengviau suprasti nei kinijas ar brazilijas, nes mokame anglų kalbą, turime ten lietuvišką diasporą“, – sako „Versli Lietuva“ generalinis direktorius Paulius Lukauskas.

Sutartis su JAV konsultantais pasirašyta dvejiems metams, jų paslaugomis galės pasinaudoti 9-ios mūsų šalies IT kompanijos. Jau atrinktos pirmos trys Lietuvos IT firmos, kurių produktams amerikiečiai ieškos klientų savo šalyje. Tarp jų – bendrovės „Exacaster“ (bendrovė „Elastic LT“) ir „Ruptela“. Kiekvienai iš projekte dalyvausiančių IT įmonių konsultantai teiks paslaugas 6 mėnesius. 70 proc. paslaugų kainos dengs „Versli Lietuva“ iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius