Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LOGIN festivalis lankytojus kvies kitoks: šiemet skyla į 4 renginius

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Toks sprendimas priimtas įvertinus susidariusią situaciją dėl COVID-19 rizikos Lietuvoje ir pasaulyje. Renginio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais – LOGIN Progress Makers, LOGIN Curious Minds, LOGIN Future Leaders ir LOGIN Game Changers. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.
LOGIN
LOGIN / Ado Vasiliausko nuotr.
Temos: 2 Technologijos Login

Iššūkių kupini metai atnešė daugiau galvosūkių

„LOGIN iš vieno didelio festivalio tampa keturiais renginiais ir šalia jų sukurtomis bendromis erdvėmis ir integracijomis visų renginių dalyviams, – sako LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė. – Visi keturi renginiai vyks uždarose erdvėse, į kurias, laikantis Vyriausybės nutarimų, galime pakviesti tik po 350 renginio dalyvių. Tačiau viliamės, kad situacija šalyje ir pasaulyje gerės, o dalyvių skaičius galės didėti.“

Kiekvienas renginys bus unikalus, tačiau kartu – ir panašus, mat visuose bus įvairių, vieningą LOGIN tematiką išpildančių turinio temų. „Mūsų dalyvis nebegalės vaikščioti po skirtingas turinio erdves ir rinktis, kada ir ką nori vartoti, nes jo renginys apsiribos viena pagrindine turinio sale. Dėl šios priežasties šiais metais mes turime dar sudėtingesnę užduotį – paruošti tokią kiekvieno renginio programą, kad dalyvis jaustųsi, jog jis išgirdo viską, ką norėjo – viską, ką LOGIN galėjo pasiūlyti geriausia,“ – detaliau planus atskleidžia S.Meškauskaitė-Stepšienė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Sandra Meškauskaitė-Stepšienė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Sandra Meškauskaitė-Stepšienė

Renginio atstovai žada netrukus skelbti apie kiekvieno renginio pranešėjus, tad netrukus kiekvienas galės pradėti dairytis, kuris renginys jam – įdomiausias. Atsižvelgiant į dabartinę situaciją, susijusią su koronaviruso grėsme, LOGIN organizatoriai pranešėjams iš užsienio palieka teisę likus porai savaičių iki renginio apsispręsti, ar jie atvyks į renginį, ar, vis tik, dalyvaus nuotoliniu būdu.

Užtikrins saugų bendravimą

Bendros erdvės lankytojus pasitiks lauke – čia bus įrengtos bendravimo ir poilsio vietos, kontaktų mezgimo zonos, maisto bei ekspozicijų erdvės. Uždarose erdvėse bus įrengtos ir dvi atviros diskusijų zonos – į jas galės patekti visų renginių dalyviai. Tačiau, vadovaujantis Vyriausybės reikalavimais, jose pagal salės plotą bus ribojamas galinčių patekti žmonių skaičius.

„Džiugu, kad būtent į diskusijų zonas mes kviesime ateiti pranešėjus iš visų renginių – tad, pavyzdžiui, jeigu būsite salėje, kurioje nebus mokslininkės dr. Urtės Neniškytės, tačiau labai norėsite ją pamatyti, šioje atviroje salėje galėsite ją sutikti ir pasiklausyti diskusijos,“ – priduria organizatoriai.

Ado Vasiliausko nuotr./LOGIN
Ado Vasiliausko nuotr./LOGIN

Dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumas – didžiausias organizatorių prioritetas, todėl žadama imtis visų apsaugos priemonių. Kaukės, dezinfekcinės priemonės ir kiti prevenciniai reikalavimai bus neatsiejama renginių dalimi. Be to, skirsis renginių pertraukų ir pradžios bei pabaigos laikas.

Akivaizdu, kad 14-tas LOGIN bus kitoks, tačiau, organizatoriai žada suteikti galimybę visiems dalyviams saugiai bendrauti, susipažinti, pasisemti gerų emocijų, o svarbiausia – gauti kokybišką turinį.

Stiprūs partneriai ir turinys

Organizatoriai džiaugiasi, kad partneriai – tokie kaip „SEB“, „Ignitis“, „Eset“, MITA, „Women Go Tech“, Europos komisija ir daugelis kitų, šių permainų neišsigando. Priešingai – drauge ir toliau ruošiasi kitokiam LOGIN.

Dėl didelių permainų pasaulyje, sunku nuspėti, ar rudenį bus galimi skrydžiai iš tolimųjų kraštų, pavyzdžiui – JAV. Dėl šios priežasties savo dalyvavimą nuotoliniu būdu jau paskelbė vienas pagrindinių pranešėjų, robotikos ekspertas ir laidos „Mitų griovėjai“ kūrėjas Grantas Imahara. LOGIN organizatoriai pažada, kad būtent jo pranešimas bus matomas visuose keturiuose renginiuose. „Kiti pranešėjai, gyvenantys Europoje, planuoja atvykti, tačiau mes stebėsime situaciją ir kiekvienu atveju priimsime saugiausią sprendimą“, – komentuoja LOGIN vadovė.

Organizatorių nuotr./LOGIN renginiai
Organizatorių nuotr./LOGIN renginiai

Be to, kaip ir kasmet prie LOGIN jungiasi ir mažesni renginiai, organizuojantys atskiras sesijas mažesnėms žmonių grupėms. „Šiemet negalėsime jų turėti, kiek norime, nes mus riboja saugumo užtikrinimo reikalavimai. Tačiau tikimės, kad pavyks įgyvendinti bent vieną hakatoną ar startuolių konkursą“, – sako S.Meškauskaitė-Stepšienė.

Įsigiję bilietus dar turi laiko

Žmonės, kurie jau įsigijo bilietus į LOGIN 2020, turi juos pasikeisti į vieną iš pasirinktų LOGIN renginių. Vis tik, norintys susigrąžinti sumokėtus už bilietą pinigus, tą padaryti turės galimybę iki rugpjūčio 1 dienos.

Visiems pirkusiems bilietus jau išsiųsti elektroniniai laiškai. Dėl bilietų grąžinimo ar keitimo reikia kreiptis el. paštu info@login.lt arba ieškoti instrukcijos gautame laiške.

Naujausią informaciją dėl renginio galima rasti festivalio socialinių tinklų paskyrose bei www.login.lt. Abi renginio dienas – rugsėjo 24-25 d. – visi keturi LOGIN renginiai – LOGIN Progress Makers, LOGIN Curious Minds, LOGIN Future Leaders ir LOGIN Game Changers –vyks Litexpo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius