Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LT Game Jam 2016“ žaidimų kūrimo maratone dalyvaus ir svečiai iš Pietų Korėjos

Norą dalyvauti „LT Game Jam 2016“ žaidimų kūrimo maratone pareiškė jau daugiau nei 300 entuziastų. Kasmet organizuojamas žaidimų kūrimo maratonas šiemet vyks sausio 29-31 dienomis, Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje, rašoma Lietuvos žaidimų kūrėjų asociacijos (LŽKA) pranešime spaudai.
Game Jam 2015
Game Jam 2015

Didžiausiuose šalies miestuose rengiamas žaidimų kūrimo maratonas yra atviras visiems pageidaujantiems. Jau daugiau nei dešimtmetį organizuojami „LT Game Jam“ renginiai tapo gražia tradicija, kurią organizatoriai lygina su naujųjų metų šventimu.

„LT Game Jam“ virto didžiuliu, ypač laukiamu ir simboliniu renginiu, tai Lietuvos žaidimų kūrėjams yra tikrų tikriausi naujieji metai“ – šypsosi LŽKA valdybos pirmininkas Liudas Ubarevičius. Jis pasakoja, kad šie maratonai, tai ne tik 48 valandų iššūkis, bet ir erdvė kurioje semiamasi įkvėpimo, kuriami artimiausių metų planai.

Atviras renginio formatas sukuria idealią terpę žaidimų kūrėjų bendradarbiavimui – dalyviai susipažįsta, vienija jėgas ir dalijasi idėjomis.

„Labai džiaugiamės, kad „LT Game Jam“ populiarėja, pritraukia vis daugiau žmonių iš pačių įvairiausių sferų. Renginyje lankosi tiek pirmuosius žingsnius žengiantys moksleiviai ir studentai, tiek nacionalinės žaidimų kūrimo industrijos veteranai. Kasmet renkamės kurti žaidimų, tačiau per 48 valandas iš tiesų sukuriame šį tą daugiau. Turbūt neperlenksiu lazdos sakydamas, kad šių renginių metu mes įnešame naujų vėjų ir netikėtų spalvų į Lietuvos žaidimų industrijos paveikslą“ – pasakoja Liudas Ubarevičius.

„LT Game Jam“ žada pagerinti lankomumo rekordus. Šių metų renginys jau gali būti vadinamas tarptautiniu, nes prie Lietuvos žaidimų kūrėjų prisijungs ir svečiai iš Pietų Korėjos. Maratono partneris – Mykolo Romerio universitetas į Lietuvą pakvietė Dongseo universiteto komandą.

Į Lietuvą atvyks Dongseo universiteto dėstytojas ir devyni žaidimų kūrimo studijas pasirinkę studentai. Jie ne tik dalyvaus „LT Game Jam 2016“ renginyje, bet ir susitiks su lyderiaujančiomis Lietuvos žaidimų kūrėjų komandomis.

„LT Game Jam 2016“ maratonas prasidės sausio 29 dieną ir vyks trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose. Renginio metu kartu su Lietuvos žaidimo kūrėjais darbuosis ir žiniasklaidos atstovai, populiarios interneto asmenybės ir svečiai iš užsienio. Organizatoriai informuoja, kad negalintys dalyvauti renginyje galės stebėtis aukštos raiškos vaizdo transliacijas iš įvykio vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius