Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„MasterCard“ pradės platinti kreditines korteles su ekranu ir klaviatūra

Dar 2004 metais buvo skelbiama, kad netolimoje ateityje banko kortelės turės integruotą ekraną, tačiau pirmieji gaminiai debiutuos tik ateinančiais metais.
„MasterCard“ kortelė su ekranu ir klaviatūra.
„MasterCard“ kortelė su ekranu ir klaviatūra. / Nidsecurity.com nuotr.
Temos: 1 „MasterCard“

Kompanija „MasterCard“ praėjusią savaitę pranešė, kad naujos „Display Card“ kortelės su integruotu ekranu ir sensorine skaitmenine klaviatūra bus išleistos jau kitų metų pradžioje, o jų platinimu pirmasis užsiims Singapūro bankas „Standard Chartered Bank“. Šios mokėjimo priemonės gamyba užsiima kompanija „NagraID Security“.

Šiuo metu kortelė gali generuoti laikinus slaptažodžius, kurie naudojami atsiskaitant įvairiose el. parduotuvėse – simbolių kombinacija rodoma kortelės ekrane.

Ateityje tokios banko kortelės ekrane bus galima pamatyti sąskaitos balansą, paskutines operacijas ir kitą informaciją. Žinoma, tokia kortelė gali būti naudojama ir tradiciškai – susimokėti už produktus ar paslaugas terminaluose ar pasiimti grynųjų pinigų iš bankomatų.

Pirmą kartą „Display Card“ buvo pademonstruota 2010 metais. Teigiama, jog kompanija „VISA“ turi analogišką sprendimą, kuris bus pradėti platinti visame pasaulyje per artimiausius metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius