-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas modernus TV priedėlis – jau Lietuvoje!

Pirmasis Lietuvoje diegti pradėtas šviesolaidinis tinklas „Skynet“, šiemet švenčiantis 15-ąjį gimtadienį, ir toliau džiugina naujovėmis – klientams pristatytas šiuolaikinis naujo modelio kompanijos ARRIS išmaniosios televizijos priedėlis „VIP1103“.
Naujasis moderniu dizainu išsiskiriantis HDTV IP priedėlis įprastą televiziją leidžia paversti išmaniąja.
Naujasis moderniu dizainu išsiskiriantis HDTV IP priedėlis įprastą televiziją leidžia paversti išmaniąja.
Temos: 2 TV „SKYNET“

Naujasis moderniu dizainu išsiskiriantis HDTV IP priedėlis visiškai dera su „Penkių kontinentų“ specialistų sukurta taikomąja programine įranga „IPTV.iQ“, kuri įprastą televiziją leidžia paversti išmaniąja. Todėl „Skynet“ televizijos klientai, naudodamiesi TV priedėliu, gali mėgautis nuolat atnaujinamomis ir papildomomis interaktyviomis išmaniosios televizijos galimybėmis. Originalaus kompaktiško dizaino priedėlis tobulai įsilieja į šiuolaikinį interjerą ir dera su kitais patalpoje esančiais įrenginiais. Gali būti nesunkiai įmontuojamas į sieną ir lengvai naudojamas. „Džiaugiamės galėdami pirmieji Lietuvoje savo klientams pasiūlyti naujuosius priedėlius, visiškai derančius su mūsų programine įranga „IPTV.iQ“, kuri Lietuvos pramonininkų konfederacijos organizuojamame nacionaliniame konkurse „Lietuvos metų gaminys 2012“ buvo įvertinta aukso medaliu, – teigia UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ Komercijos departamento vadovas Robertas Ragauskas. – Svarbu paminėti, kad klientams, užsisakiusiems „Skynet“ interneto ir TV paketą, naujojo priedėlio nuoma kainuos vos 5 Lt per mėnesį.“ TV priedėlis turi universalią garso ir vaizdo HDMI jungtį. Įrenginio techninė bazė leidžia atkurti didelės raiškos 1080p FULL HD vaizdo medžiagą ir daugiakanalius „Dolby Digital 5.1“ garso takelius. Įrangos gamintojos pasaulinės kompanijos „Motorola“ (ARRIS) produktus „Penki kontinentai“ diegia jau 6 metus ir tapo viena iš pirmųjų bendrovių, realizavusių minėto tipo įrangos integraciją su taikomąja programine įranga. Visi šios gamintojos modeliai (19XX, 1003, 1103) buvo per itin trumpą laiką sėkmingai įdiegti ir sėkmingai naudojami.

Išmaniosios TV pranašumai

Vilniečiai jau įvertino ir pamėgo IPTV, arba išmaniąją „Skynet“ televiziją. IPTV klientai savo televizorių ekranuose ne tik naudojasi įprastomis TV funkcijomis, bet ir gali valdyti TV programą bei atrasti įvairius interneto resursus: „Facebook“, „Twitter“, „YouTube“, „Picasa“, „Google Maps“. Be to, žiūrovai televizoriaus ekrane gali naudotis el. paštu, skaityti užsakytas RSS naujienas, orų prognozę, vardadienius, horoskopus, lėktuvų skrydžių tvarkaraščius, valiutų kursus. Ir, žinoma, „Skynet“ išmaniosios televizijos žiūrovai turi galimybę žiūrėti laidas HD formatu, sustabdyti ir persukti TV programą, įrašyti laidas vėlesnei peržiūrai, nustatyti priminimą apie pasirinktą laidą, pasinaudoti kanalų rakinimo funkcija, matyti TV programą, grupuoti kanalus pagal kalbas, temas, rinkinius. Išmanioji „Skynet“ televizija gali pasiūlyti ir virtualiojo kino teatro bei filmų nuomos paslaugas, o virtualių žaidimų mėgėjams – populiariausių loginių žaidimų. Pagrindinį kanalų rinkinį sudaro populiarūs lietuviški ir įvairios tematikos užsienietiški kanalai rusų, anglų, lenkų ir kitomis kalbomis. Taip pat klientai gali rinktis ir iš papildomų kanalų rinkinių: „Muzikos“, „Sporto“, „Gyvenimo būdo“, „Pažintinio“, „Animacijos“, „Kino“, HD. Taigi kiekvienas žiūrovas atras tai, kas labiausiai tinka būtent jam.

Skynet pasiūlymas
Skynet pasiūlymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius