Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NordVPN“ paskelbtas vienu geriausių „Time“ 2022 m. išradimu

Antrojo Lietuvos vienaragio „Nord Security“ produktas „NordVPN“ šiandien buvo pripažintas kasmetiniuose leidinio „TIME“ geriausių išradimų apdovanojimuose. Lietuvių kuriamas sprendimas buvo įvertintas kaip geriausias mobiliųjų aplikacijų ir programinės įrangos kategorijoje, šalia kitų išradimų, darančių pasaulį geresnį bei inovatyvesnį, rašoma „NordVPN“ pranešime spaudai.
„Time“ reitingai
„Time“ reitingai / Pars international corp nuotr.

„TIME“ išradimus vertino skirtingose kategorijose, tokiose kaip dirbtinis intelektas, papildyta ir virtuali realybė, robotika, tvarumas ir kita. Apart „NordVPN“, tarp geriausiųjų kitose kategorijose galime išvysti gyvybę atvaizduojantį dirbtinį intelektą, deimantus, pagamintus iš anglies pertekliaus ore, ir galingiausią visų laikų teleskopą.

„Be galo džiaugiamės, kad mūsų globaliai kuriami kibernetinio saugumo sprendimai buvo įvertinti šiuose apdovanojimuose. Tai atspindi sunkų mūsų specialistų darbą ir užsispyrimą, keičiant kibernetinio saugumo industriją visame pasaulyje, rinkai pristatant aukšto lygio produkto funkcijas, tokias kaip „Threat Protection“ ar „Meshnet““, – teigia Tomas Okmanas, antruoju Lietuvos technologijų vienaragiu tapusios „Nord Security“ įmonės, kuriančios „NordVPN“, bendraįkūrėjas.

Siekdami nominuoti šių metų geriausiuosius, „TIME“ žurnalo leidėjai rinko interneto skaitytojų bei žurnalistų iš viso pasaulio rekomendacijas. Šiais metais ypatingas dėmesys buvo skiriamas sparčiai populiarėjančioms sritims, tokioms kaip elektromobilių pramonė, žalioji energetika ir virtualusis pasaulis (angl. „metaverse“). Nominantai buvo įvertinti „TIME“ atstovų pagal skirtingus kriterijus, tokius kaip siūlomo sprendimo originalumas, veiksmingumas, ambicija ateičiai ir įtaka pasauliui.

„Turime ambicingų planų ateičiai, reikalaujančių daugybės valandų darbo, todėl esame ypatingai dėkingi už įvertinimus kaip šis, patvirtinančius mūsų produktų svarbą, idėją ir bendrą misiją: visiems žmonėms sukurti patikimesnę ir taikesnę ateitį internete. Aukštųjų technologijų revoliucija jau vyksta ir mes džiaugiamės, kad esame jos dalis“, – priduria Eimantas Sabaliauskas, „Nord Security“ bendraįkūrėjas.

Visą geriausių 200 išradimų sąrašą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius