-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialioje geriausių „Android“ žaidimų kolekcijoje – ir lietuviškas kūrinys

Šventinį sezoną kasmet lydi įvairiausi apdovanojimai ir geriausiųjų sąrašai. „Google“ paskelbė geriausių šių metų žaidimų ir programėlių kolekciją, į kurią pateko ir neseniai pasirodęs lietuviškos žaidimų kūrimo studijos „Nordcurrent“ mobilus žaidimas „Murder in the Alps“, rašoma pranešime spaudai.
„MurderInTheAlps“ žaidimo kadras
„MurderInTheAlps“ žaidimo kadras / Gamintojo nuotr.

Lietuviškas detektyvinis nuotykių žaidimas atrinktas kaip vienas geriausių vadinamųjų kasdienių (angliškai „casual“) žaidimų, kurie pritraukia didžiausią pasaulinę auditoriją. Tokių žaidimų kuriama išties daug, o apie didelę konkurenciją byloja ir tame pačiame sąraše atsidūrę tokie garsūs vardai kaip „The Sims“ ar „Candy Crush“.

Pasak „Nordcurrent“ vadovės Viktorijos Trofimovos, „Murder in the Alps“ idėja buvo gan rizikinga, nes tikslas buvo sukurti tokį žaidimą, kuris primintų klasikinį detektyvinį romaną ir pasakotų nuoseklią istoriją. Įgyvendinti šią idėją nebuvo lengva, kūryba truko kelis metus, nemažai žaidimo elementų eigoje keitėsi ieškant geriausio sprendimo. „Džiaugiamės, kad žaidimas sulaukė sėkmingo starto – per pirmuosius du mėnesius „Murder in the Alps“ parsisiuntė daugiau nei trys milijonai žaidėjų. O šis „Google“ įvertinimas dar kartą patvirtino, kad kuriant naujus žaidimus verta eksperimentuoti ir ieškoti dar neišbandytų idėjų“, – sakė Viktorija Trofimova.

„Murder in the Alps“ pasakoja šveicarės žurnalistės Annos Myers istoriją. Atvykusi pailsėti į atokų viešbutį Alpėse, ji netrukus sužino, kad vienas po kito pradeda dingti jo svečiai. Lauke siaučia pūga, išvykti nėra galimybių, tad Anna imasi tirti šias žmogžudystes ir bandyti išsiaiškinti, kuris iš viešbučio svečių, o gal ir darbuotojų, yra tikrasis žudikas.

Visą geriausių šių metų „Google“ programėlių ir žaidimų sąrašą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius