Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasarą pasirodys naujas flagmanų žudikas – „OnePlus 5“

Kinijos įmonė leidiniui „The Verge“ patvirtino, kad šią vasarą pasirodys naujas jų išmanusis telefonas. Paskutiniai praėjusiais metais pristatyti „OnePlus“ modeliai buvo 3 ir 3T (bei riboto tiražo spalvinės variacijos).
Pristatytas „OnePlus 3“
Pristatytas „OnePlus 3“ / Bendrovės nuotr.

Kol kas apie būsimą įrenginį nėra žinoma daug informacijos, bet patikimi gandų skleidėjai teigia, kad telefone atsiras dviguba kamera, o techninės charakteristikos bus aukščiausio lygio.

Įrenginys bus vadinamas „OnePlus 5“ – ketvertas Kinijoje siejamas su nesėkmėmis, tad vienas skaičius bus praleistas. Nors tai iš tiesų bus penktasis šio gamintojo telefonas, modelio pavadinimas buvo pasirinktas būtent dėl noro praleisti nesėkmingąjį ketvertą. Nors būta užuominų ir apie tai, kad kai kurie „OnePlus“ darbuotojai yra dideli buvusio NBA krepšininko Roberto Horry gerbėjai – šis sportininkas žaidė 5 numeriu pažymėtais marškinėliais. Krepšininko gebėjai yra tokie užkietėję, kad bendrovės biure Šenženo mieste yra du R.Horry paveikslai.

Šis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas garsėja tuo, kad gamina aukštos surinkimo kokybės ir gerų techninių charakteristikų įrenginius, kuriuos parduoda gerokai pigiau, nei tiesioginiai konkurentai – „Google“, „Samsung“, „Apple“. Pernykštis „OnePlus 3“ praėjusiais metais pateko į praktiškai visus žurnalistų sudarinėtus geriausių išmaniųjų telefonų sąrašus, tad jeigu „OnePlus 5“ sugebės išlaikyti tokią pačią aukštą natą, išmaniųjų telefonų entuziastai juos turėtų graibstyti tarsi karštas bandeles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius