Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Politikai nežino, kaip sužavėti jaunimą? Mokytis reikia iš korėjiečių

Kaip politikams užmegzti ryšį su jaunesniais balsavimo teisę turinčiais žmonėmis? Nesiliaujančia pažadų lavina, viešomis kalbomis mokyklų aktų salėse, televizijos debatais?
Žaidimas „Starcraft“
Žaidimas „Starcraft“ / Blizzard iliustr.

Kandidatas į Pietų Korėjos prezidentus Moon Jae-inas sugalvojo naują formulę: į pagalbą pasitelkti kultinį kompiuterinį žaidimą „Starcraft“. Tiksliau, pasiūlyti šio jau ganėtinai seno (išleisto dar 1998 metais), tačiau vis dar žaidžiamo, o nuo balandžio 17 dienos – ir nemokamo žaidimo gerbėjams du naujus „vardinius“ žemėlapius, rašo „Engadget“.

Ir jeigu galvojate, kad M.Jae-inas yra nesąmonių prisigalvojantis išsišokėlis radikalas, smarkiai klystate – tai yra rimtas ir populiarus kandidatas, kuris, vertinant pagal visuomenės apklausų rezultatus, iš tiesų turint galimybę tapti naujuoju šalies lyderiu.

Aišku, negalima sakyti, kad kandidato į prezidentus komanda vertėsi per galvą kurdama kokį nors išradingą, naujovišką žemėlapį – panaudoti jau seni, klasikiniai žemėlapiai, kurių centre prikrauta daugybė žaidimo sėkmei svarbių mineralų, kurie žemėlapiuose matomi kaip užrašas, skaitomas „1 Moon Jae-In“.

Galbūt reikėtų manyti, kad kandidatas tokiu būdu žaidėjams demonstruoja tokias suklestėjimo galimybes, kokias jis žada ir kitiems P.Korėjos piliečiams?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius