Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabangusis „Vertu Constellation“ bus ne tik gražus

Prabangių telefonų prekės ženklui „Vertu“ perėjus į naujų savininkų iš Kinijos rankas buvo pristatytas pirmasis naujas „Vertu“ modelis. Kinai atnaujino seriją „Constellation“, kurios paskutinis įrenginys buvo išleistas dar, galima sakyti, žiloje senovėje - 2013 m.
„Vertu Constellation“ išmanusis telefonas
„Vertu Constellation“ išmanusis telefonas / Gamintojo nuotr.

Prabangus išmanusis tradiciškai išsiskiria brangiomis korpuso medžiagomis: poliruotas metalas, natūrali oda iš Italijos, rubinas „Vertu“ paslaugų mygtukui ir iš polikristalų pagamintas safyras, kuris saugo ekraną ir pirštų atspaudų skaitytuvą. „Vertu Constellation“ tikslinė auditorija turėtų įvertinti itin platų LTE dažnių juostų palaikymą.

Nuo laikmečio neatsilieka ir kitos modelio techninės charakteristikos. Telefono gamybai panaudotas vienas iš šiandienos našiausių procesorių išmaniesiems įrenginiams „Qualcomm Snapdragon 820“, 5,5 colių įstrižainės Quad HD ekranas (AMOLED technologijos), 12 megapikselių kamera su automatiniu fokusavimu, 4 MP priekinė kamera, 128 GB vidinės atminties, 4 GB RAM, du „nano-SIM“ lizdai, greitas ir bevielis įkrovimas, 3200 mAh akumuliatorius, NFC modulis ir pirštų atspaudų skaitytuvas. Yra ir simetriška „USB Type-C“ jungtis, ir tradicinis 3,5 mm lizdas ausinėms.

Kaip ir ankstesni „Vertu“ išmanieji, „Constellation“ renkamas rankomis Anglijoje esančioje gamykloje. Matmenys – 161,5х77х10 mm, svoris – 241 g.

VIDEO: Vertu Constellation 2017

„Tipinės“ (ir estetiniu požiūriu galbūt net patrauklesnės) išvaizdos telefoną su analogiškomis techninėmis charakteristikomis (gal tik išskyrus „Vertu“ paslaugų mygtuką, iškviečiantį asmeninę pagalbą) kai kurie Kinijos gamintojai galėtų pasiūlyti už maždaug 400 eurų sumą.

Tuo tarpu „Vertu Constellation“ bus parduodamas nuo kovo mėnesio ir kainuos apie 4800 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius