-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Programavimo konferencija „Build Stuff“ Vilniuje bei virtualioje platformoje stebina duokle kosmosui

Trečiadienį prasidėjusi programavimo konferencija „Build Stuff“ Lietuvoje vykstą jau dešimtą, o virtualiame pasaulyje – antrą kartą. Šių metų temą – „Decode Your Space“ – yra dedikuota kosmosui bei programavimo tendencijoms. „Build Stuff“ įkūrėja Neringa Young sako, kad programuotojų bendruomenė Lietuvoje ir už jos ribų kasmet auga.
„Build Stuff“
„Build Stuff“ / Dovydo Beržinio nuotr.

„Be galo gera kasmet matyti pažįstamus veidus! Tiek partnerių, tiek konferencijos svečių, tiek pranešėjų. Bet stebėti augančias tendencijas, sutikti naujus talentus ir profesionalus – tikrų tikriausias įkvėpimas“.

Antrą dieną vykstantis renginys prasidėjo tarptautinio TEDx pranešėjo, autoriaus bei mentoriaus David Phillips pranešimu. Šiandien bei ryt taip pat pasirodys tokie žinomi programavimo pasaulio pranešėjai, kaip Mary Grygleski (IBM), Randy Shoup (eBay), Guy Royse (Redis Labs), Amber Vanderburg (The Pathwayz Group) ir daugelis kitų.

Dovydo Beržinio nuotr./„Build Stuff“
Dovydo Beržinio nuotr./„Build Stuff“

Prie šios hibridinės konferencijos prisidėjo gerai žinomi vardai, kurie yra „Build Stuff“ partneriai bei draugai. Šilčiausia padėka keliauja Nord Security, Danske Bank, EPAM Lithuania, Nasdaq, EIS bei Flo.

„Mūsų partneriai matė mūsų šiuometinę idėją bei viziją ir tapo to dalimi – esame jiems už tai be galo dėkingi, o kartu padėką siunčiame ir „Telia“ įmonei už interneto ryšį.“ – sako N.Young

Dovydo Beržinio nuotr./„Build Stuff“
Dovydo Beržinio nuotr./„Build Stuff“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius