Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 16 /16:36

Sukluskite „Senukų“, „Iki“ ir „Rimi“ klientai: prie jūsų paskyrų bandyta prisijungti nutekintais duomenimis

Statybos, remonto ir buities prekių tinklo „Kesko Senukai Digital“ klientus pasiekė įspėjantis laiškas, kad, pasinaudojus iš trečiųjų šalių nutekintais duomenimis, galimai bandyta prisijungti prie Senukai.lt esančių klientų paskyrų. Su tokia pat situacija susidūrė ir didžiųjų prekybos tinklų „Iki“ ir „Rimi“ lojalumo programų dalyviai. Bendrovės ėmėsi veiksmų apsaugoti klientus. Tiesa, prie kelių „Rimi“ klientų paskyrų vis dėlto galėjo būti prisijungta.
„Rimi“, „Senukai“, „Iki“
„Rimi“, „Senukai“, „Iki“ / 15min.lt koliažas

15min skaitytoja Aušra nuo „Senukų“ gavo žinutę, kad skubiai turinti pasikeisti slaptažodį, nes pasinaudojant iš trečiųjų šalių nutekintais duomenimis galimai bandyta prisijungti prie jos paskyros. Moteris pasidalijo šio laiško turiniu:

„Gavome informacijos, kad, pasinaudojant iš trečiųjų šalių nutekintais duomenimis, galimai buvo panaudota prisijungti prie Senukai.lt klientų paskyrų bandant apsimesti jumis. Nedelsdami ėmėmės papildomų atsargumo priemonių, užkirsdami kelią bet kokiems tolimesniems neteisėtiems veiksmams.

Rūpinamės Jūsų duomenų saugumu, todėl Senukai.lt klientų paskyrų slaptažodžiai buvo pakeisti. Tam, kad Jūsų paskyra išliktų saugi, prašome atnaujinti slaptažodį. Tau padaryti galite paspaudę nuorodą žemiau.

Patariame pasirinkti tokį naują slaptažodį, kurio nenaudojate kitose internetinėse svetainėse, taip pat į jį įtraukti ne tik raidžių, bet ir skaičių ar simbolių“, – rašoma laiške.

Bendrovė: bandyta pasinaudoti iš kitur gauta informacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius