Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sprogęs „iPhone“ paliko ant dviratininko kojos randą visam gyvenimui

Nors išmaniųjų telefonų pramonė sparčiai tobulėja, nelaimingų nutikimų išvengti sunkiai pavyksta. Dažniausiai telefonai nudegina vartotojų galūnes įkrovimo metu arba naudojant netinkamą, nesertifikuotą apsaugos futliarą (kiniški greitai lydosi).
Garethas Clearas nukentėjo sprogus „iPhone 6“
Garethas Clearas nukentėjo sprogus „iPhone 6“ / Facebook/Asmeninio G.Clear archyvo nuotr.

Naujausias atvejis, aprašytas „The Telegraph“, nutiko Australijoje, netoli Sidnėjaus. 36-erių metų dviratininkas Garethas Clearas, važiuodamas dviračiu, praėjusį sekmadienį netikėtai griuvo ant dešinio šono. Prie dešinės kojos prigludęs telefono aparatas staiga sprogo, užsiliepsnojo.

Garethas vilkėjo profesionalią dviratininko aprangą su specialiomis kišenėmis telefonui. Galbūt tai ir pakišo koją. Antraip nuo smūgio telefonas būtų nuskriejęs į šalį, o ne likęs prigludęs prie kūno.

„Staiga pamačiau rūkstančius dūmus ir dešinėje kojoje pajutau aštrų deginantį skausmą“, – pasakojo dviratininkas apie nelaimę.

Šį „iPhone 6“ Garethas pirko prieš pusmetį. O apskritai telefonais naudojasi jau 18 metų. Tačiau tokia nelaimė jam nutiko pirmą kartą.

„Jeigu taip nutiko man, gali atsitikti ir kam nors kitam. Telefonas yra tiksinti mini bomba. Visa laimė, kad buvau nedaug apsirengęs, tad nukentėjo tik palyginti maža kūno dalis“, – sakė dviratininkas.

Karališkojoje ligoninėje Garethui atlikta odos transplantacijos operacija, nes nukentėjo ne tik paviršinis, bet ir giluminis odos sluoksnis.

Su nukentėjusiu susisiekė ir „Apple“ atstovai, jie pradėjo tyrimą. Panašu,kad smūgio į žemę metu buvo pradurta ličio baterija. Tai ir sukėlė sprogimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius