-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele2“ krypsta į namų apsaugos verslą

Ne, mobiliojo ryšio operatorius nesitraukia iš rinkos, kurioje užima itin stiprias pozicijas. Tiesiog vykdomas įprastinis verslo plėtros planas: didinti paslaugų krepšelį. Tad prie jo dabar prijungta ir būsto apsauga. Ir panašu, kad ši paslauga, pavadinta „Saugūs namai“, privers labiau sunerimti ne kitus ryšio operatorius, o kai kurias apsaugos bendroves.
TELE2 pristatė naują paslaugą „Saugūs namai“
TELE2 pristatė naują paslaugą „Saugūs namai“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasaulyje, kuriame stengiamasi „išmanizuoti“ viską, ką tik įmanoma (ir kartais tai, ko neįmanoma), gudrūs namų apsaugos sprendimai tikrai yra ne naujovė: daugybė įmonių siūlo visokiausias išmanias namų apsaugos kameras (kaip ir tiesioginiai „Tele2“ konkurentai – „Bitė Lietuva“). Tik štai „Tele2“ kamerų nesiūlo – bent jau kol kas.

Paslaugos „Saugūs namai“ esmė tokia: net ir pilnai įrengtame bute, be jokių sienų gręžimų, laidų vedžiojimo, grindjuosčių kilnojimo ir kitų po remonto jau visiškai nebepageidaujamų dalykų, visi namų apsaugą užtikrinantys komponentai – judesio, dūmų, durų atidarymo jutikliai, garso sirena ir signalizacijos valdymo pultelis – tvirtinami lipniomis juostelėmis, tarpusavyje jie bendrauja belaidžiu ryšiu, o vartotojas šias sistemas gali valdyti savo išmaniuoju telefonu. Na, o kad apsauga nuo vagių veiktų ne tik garso skleidimo principu, ji sujungta dar ir su saugos tarnybos „Grifs AG“ sistemomis, tad kilus pavojui link jūsų namų nedelsiant pajudės šios įmonės ekipažas.

Antroji šios paslaugos pusė – atsiskaitymas už ją: apmokama tiesiogiai bendrovei „Tele2“, lygiai, kaip už mobiliojo ryšio paslaugas.

Priklausomai nuo būsto, kurį norima apsaugoti dydžio, skirsis ir apsaugos kaina: maždaug nuo 12 iki 20 eurų per mėnesį. „Grifs AG“ pardavimo ir rinkodaros departamento direktorius Pavelas Plešakas teigė, kad už ganėtinai panašią sumą – maždaug nuo 10 eurų – jo įmonė apsaugos paslaugas teikia ir „neišmaniuoju“ būdu, tačiau šiuo atveju privalumas yra tas, kad įranga sumontuojama itin greitai (maždaug per pusvalandį), pigiai (kainuoja tik sumontavimo paslauga, bet ne įranga – 20 eurų) ir valdoma šiuolaikiškai.

Apsaugos sprendimą sukūrusios bendrovės „Eldes“ atstovų teigimu, belaidžiai sistemos komponentai yra maitinami akumuliatoriais, kurių veikimo trukmė yra 3-5 metai, o akumuliatoriui senkant įspėjimai siunčiami ir tiesiogiai vartotojui, ir saugos paslaugas teikiančiai bendrovei, kuri gali papildomai įspėti savo klientą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius