Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tele2“ nori užsiauginti geriausius Lietuvos didžiųjų duomenų analitikus

Lietuvos mobiliojo ryšio teikėjas „Tele2“ jaunuosius šalies analitikus kviečia tobulėti ir išmėginti savo jėgas. Įmonės įsteigtoje „Big Data Akademijoje“ 10 labiausiai motyvuotų jaunuolių turės galimybę mokytis didžiųjų duomenų analitikos paslapčių iš geriausių savo srities profesionalų, o geriausi kandidatai bus pakviesti dirbti „Tele2“, rašoma įmonės pranešime spaudai.
Kodas
Kodas / Pexels.com nuotr.
Temos: 2 Akademija Tele2

Prognozuojama, kad dar iki 2020-ųjų didžiųjų duomenų analitikų poreikis pasaulyje išaugs beveik 30 procentų. Prisidėdama prie „technologinės“ revoliucijos Lietuvoje „Tele2“ įsteigė „Big Data Akademiją“, kurioje gabūs jaunuoliai galės mokytis didžiųjų duomenų analitikos.

Nors praktika daugiau orientuota į matematikos ir ekonomikos studentus, teikti paraiškas į šiuos mokymus gali visi norintys. Paraiškų laukiama iki lapkričio pabaigos. Vertindama jas, „Tele2“ atrinks 10 labiausiai motyvuotų ir geriausiai reikalavimus atitinkančių kandidatų. Jiems bus apmokėta speciali studijų programa mokykloje „Vilnius Coding School“.

Iš šių dešimties kandidatų bus atrinkti 4 mokymų dalyviai, kuriems bus pasiūlyta apmokama praktika įmonėje. Geriausi ir didžiausią pažangą parodę praktikantai gaus ir realų darbo pasiūlymą. Mokymai startuos ateinančių metų vasario mėnesį.

Pilna „Tele2 Big Data Akademijos“ programa truks penkis mėnesius ir bus orientuota į praktinių įgūdžių lavinimą. Dalyviai mokysis dirbti su „Hadoop“ platforma, prognozuoti klientų elgseną, rinkti tinkamiausius vartotojui pasiūlymus naudojant matematinius modelius, analizuoti reklaminių kampanijų sėkmę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius