Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Teo LT“ pasiūlė kompiuterių nuomą, konkurentai abejoja jos nauda

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, informacinių technologijų ir televizijos paslaugų teikėja „Teo LT“ šiemet pradėjo teikti kompiuterių ir biuro įrangos ilgalaikės nuomos paslaugą.
TEO LT pastatas
TEO LT pastatas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Ja bendrovė daugiausia tikisi sudominti smulkias įmones bei biudžetines įstaigas ir per metus privilioti bent tūkstantį klientų, pirmadienį informuoja „Verslo žinios“.

Bendrovės informacinių technologijų sprendimų skyriaus vadovas Arūnas Venclovas sako, kad kompiuterius ar monitorius užsisako nemažai šalies provincijoje veikiančių įmonių.

Pasak konkurentų, ar bus „Teo LT“ paslauga paklausi, priklausys nuo įmonių finansinių galimybių – jei įmonė turės galimybių pigiai pasiskolinti lėšų banke, jai ta paslauga įdomi nebus, o jeigu ne – eis į „Teo LT“ skolintis įrangą.

„Alna Intelligence“ direktorius Gintaras Grybėnas teigia, kad ilgalaikės kompiuterių nuomos paslauga – rinkoje jokia naujiena, ją jau kelerius metus siūlo visas būrys informacinių technologijų įmonių, tačiau jos daugiausia orientuojasi į stambias ir vidutines įmones, kurioms, be kompiuterių, dar reikia ir sudėtingesnių informacinių technologijų sprendimų.

Prekybos tinklą „Topo centras“ valdančios įmonės „TC prekyba“ Produktų grupės vadovas Vytautas Daunaravičius prognozuoja, kad „Teo LT“ paslauga labai populiari nebus, nes, anot jo, smulkios įmonės kompiuterius dažniausiai perka parduotuvėse ir atsiskaito iš karto.

„Kiek mačiau “Teo LT„ kainas, jos yra net didesnės nei perkant išsimokėtinai“, – sako jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius