Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečiadienį prasideda svarbiausias „Google“ įrangos vystytojų renginys – „Google I/O 2016“

Trečiadienio vakarą Lietuvos laiku „Google“ įrangos produktų kūrėjai susirinks konferencijoje „Google I/O 2016“, kur tikimasi išgirsti naujovių apie bendrovės operacinės sistemos versiją „Android N“, platformą „Android VR“, „Chrome OS“, save vairuojančius automobilius ir daug kitų įdomybių.
Dabartinės „Android Marshmallow 6.0“ OS versijos simbolis
Dabartinės „Android Marshmallow 6.0“ OS versijos simbolis / Scanpix nuotr.

„Google“ produktų kūrėjai kartu su visu pasauliu sužinos, kokius naujus produktus „Google“ pristatys artimiausiu metu ir tolimesnėje ateityje.

Neabejojama, kad „Google I/O 2016“ bus pasakojama apie „Android N“. Tiesa, jos pirminė versija jau buvo pristatyta anksčiau ir apie „Android N“ daug kas žinoma, tačiau vis dar neaiškus tikrasis operacinės sistemos pavadinimas ir išleidimo data.

Analitikai mano, kad „Android N“ ir „Chrome OS“ palaipsniui ims jungtis, tad konferencijoje greičiausiai bus galima išvysti pirmųjų šio susijungimo ženklų.

Prieš kurį laiką skelbta, kad „Google“ planuoja išleisti ir savo platformą virtualios realybės įrenginiams, kuri būtų paremta „Android“.

Tai – tik keletas iš gausybės laukiamų „Google“ naujienų, kurios bus pristatytos gegužės 18 – 20 dienomis Kalifornijoje vyksiančio renginio metu. Tiesioginę renginio transliaciją galima stebėti per „Youtube“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius