Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trys ketvirtadaliai žmonių telefoną nešasi ir į tualetą

Didžiosios Britanijos mobiliojo ryšio operatoriaus „O2“ ir kompanijos „Sony Mobile“ užsakytas tyrimas atskleidė, kad net 75 proc. vartotojų naudojasi telefonais tualete, o maždaug pusė respondentų jų nepaleidžia iš rankų ir maudydamiesi.
Mergina apžiūrinėja tualetus
Mergina apžiūrinėja tualetus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Maždaug 59 proc. apklaustųjų prisipažino, kad tualete rašo tekstines žinutes, 45 proc. siunčia el. laiškus, o 31 proc. neatsispiria ir pasišnekėti su draugu ar drauge. Be to, maždaug ketvirtadalis vyrų prisipažino, jog „mažą reikaliuką“ atlieka sėdėdami vien dėl to, kad galėtų naudotis mobiliuoju įrenginiu.

Tiesa, iš apklaustų 2 tūkst. respondentų (vyrų ir moterų) tik 12 proc. teigė jaučią būtinybę būti ryšio zonoje. Maždaug trečdalis respondentų prisipažino, kad į vonią pasiima mobilų telefoną tam, kad nebūtų nuobodu.

Šis tyrimas kompanijai „Sony Mobile“ yra tikrai aktualus. Jos naujasis išmanusis telefonas „Xperia Z“ yra atsparus vandeniui ir dulkėms (gali panerti iki metro gylio ir ten išbūti iki 30 minučių), o maždaug 15 proc. apklaustųjų teigė, kad netyčia yra įmetę į vandenį savo telefoną būdami tualete ar vonioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius