Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš

Motyvuojantis asmeninis treneris, patikimas sveikatos patarėjas ir stilingas aksesuaras. Visas šias funkcijas įkūnija naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch GT 2“ su pažangiu „Kirin A1“ lustų rinkiniu. Laikrodis stebina savo patogumu, dizainu, sveikatos stebėjimo galimybėmis ir baterijos veikimo trukme, kuri gali siekti net iki dviejų savaičių.
Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš
Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš / Partnerio nuotr.

Profesionalus treneris: ir pataria, ir motyvuoja

Jei treniruotėms dar trūksta motyvacijos ir sportuoti vis žadate „nuo pirmadienio“, išmanusis „Huawei“ laikrodis „Watch GT 2“ gali pakeisti požiūrį į aktyvų laisvalaikį. Jis taps ir įkvėpimu, ir treneriu, motyvuojančiu kasdienius drabužius iškeisti į sportinę aprangą.

Pasak Audriaus Granicko, „Huawei“ produktų vadovo Lietuvoje, „Watch GT 2“ suderinamas net su 15 skirtingų sporto šakų – 8 lauko ir 7 vidaus treniruotėmis. „Todėl nesvarbu, bėgiojate, vaikštote ar kopiate į kalnus – šis išmanusis laikrodis leis naujai patirti aktyvų laisvalaikį ir siekti vis daugiau“, – teigia jis.

Laikrodis kiekvienu treniruotės režimu stebi apie 190 skirtingų parametrų. Įrenginyje pateikiama tikslinė duomenų analizė dar prieš pradedant sportuoti, taip pat įrašomi duomenys mankštinantis, o baigus pateikiami profesionalūs patarimai ir įžvalgos. „Watch GT 2“ yra tarsi asmeninis treneris, su kuriuo treniruotė ir efektyvesnė, ir saugesnė.

„Aišku, kaip gi sportas be muzikos. Neretai ausinės sportuojantiems yra tiek pat svarbios kaip ir patogūs sportiniai bateliai. Kuriant „Watch GT 2“ pagalvota ir apie tai – laikrodyje tilps iki 500 jūsų mėgstamų dainų mp3 formatu“, – pasakoja A. Granickas.

Išskirtinai ilga veikimo trukme pasižymintis „Huawei Watch GT 2“ visą dėmesį leidžia sutelkti į siekiamus rezultatus ir pamiršti nerimą dėl senkančios baterijos. „Watch GT 2“ naudoja nedaug energijos net ir aktyvinus sporto režimą su GPS sekimu. Didesnis 46 mm skersmens modelis taip gali veikti 30 valandų, mažesnė, 42 mm laikrodžio versija – 15 valandų.

Asmeninis gydytojas: stebi širdį, gerina miegą, kovoja su stresu

Sekti savo sveikatos pulsą – ir tiesiogine, ir perkeltine prasmėmis – su „Watch GT 2“ dabar daug lengviau bei patogiau. Anot A. Granicko, naujasis išmanusis „Huawei“ laikrodis puikiai tinka besirūpinantiems savimi, norintiems nuolat stebėti savo širdies ritmą bei miego kokybę ir lengviau įveikti stresą.

„Watch GT 2“ integruotas širdies ritmo fiksatorius leidžia stebėti širdies ritmo sutrikimus. Jei laikrodis nenustatytas sporto režimu, jis visais atvejais naudotojui praneša apie didesnį nei 100 kartų arba mažesnį nei 50 kartų per minutę širdies susitraukimų dažnį, tad nukrypimai nuo normos išmaniojo laikrodžio neliks nepastebėti. Taip pat „Watch GT 2“ fiksuojamus duomenis matyti galima mobiliojoje programoje ir realiu laiku sekti savo sveikatos būklę.

Partnerio nuotr./Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš
Partnerio nuotr./Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš

Kaip pabrėžia „Huawei“ produktų vadovas Lietuvoje, šis įrenginys skatina didesnį dėmesį skirti ir miegui bei jo kokybei. Įdiegtas sprendimas „TruSleep 2.0“ miegant seka širdies ritmą, kvėpavimą ir kitus duomenis, o visa tai analizuoja dirbtinis intelektas. Tiksliai įvertinęs bei nustatęs miego problemas, jis pateikia sprendimus bei pasiūlymus, kaip kokybiškai išsimiegoti.

Laikrodis patiks ir siekiantiems suvaldyti stresą – „Watch GT 2“ įdiegta technologija „TruRelax“ padės tai padaryti. „Šis sprendimas įrašo širdies ritmo netolygumus ir praneša apie streso indeksą, kartu primena, kada laikas atsistoti bei pajudėti, jei per ilgai užsisėdima vienoje vietoje. Ypatingais atvejais šiuos priminimus galima išjungti, tačiau laikrodis sėkmingai toliau skaičiuos žingsnius ir sudegintas kalorijas. „Watch GT 2“ taip pat seks, kiek kartų per dieną atsistojote ir tai darys nepailsdamas“, – pasakoja A. Granickas.

Stilingas aksesuaras: malonu ir žiūrėti, ir dėvėti

Stilius ir funkcionalumas – tai, ko ieško kiekvienas aktyvus šiuolaikinis žmogus, rinkdamasis laikrodį. Klasikinis „Watch GT 2“ dizainas – amžinas ir niekada neišeinantis iš mados. „Watch GT 2“ yra pirmasis laikrodis „Huawei“ istorijoje su „All in one“ 3D stiklu – pasak A. Granicko, jis sukelia prabangos ir estetikos įspūdį, nes ekranas bekraštis, platesnis ir funkcionalesnis.

Didesniam 46 mm skersmens laikrodžio modeliui naudojama nuožulnaus gludinimo ir apdorojimo brangakmeniais technologija – taip išgaunamas lenktas 3D stiklas. O įvairiai apdoroto 42 mm skersmens modelio stiklas yra vos 9,4 mm storio ir papuoštas itin plonu metaliniu rėmu, suteikiančiu daugiau elegancijos.

Partnerio nuotr./Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš
Partnerio nuotr./Vertas nešioti ant rankų: naujasis „Huawei“ išmanusis laikrodis patars, pasirūpins sveikata ir papuoš

„Watch GT 2“ – tikras malonumas akims. 46 mm išmaniųjų laikrodžių serija turi 1,39 colio AMOLED HD jutiklinį ekraną, kurio skiriamoji geba – 454 x 454 pikselių. Platesnė spalvų gama ir itin plonas apsauginis stiklas leidžia mėgautis išskirtiniu vaizdu bei sodriomis spalvomis. Į šį laikrodį ne tik malonu žiūrėti, bet ir jį dėvėti. Minimalistinio dizaino patogios apyrankės dera prie įvairaus stiliaus aprangos, o jų pasirinkimo galimybės suteikia individualumo bei išskirtinumo.

Kaip teigia „Huawei“ produktų vadovas Lietuvoje, „Watch GT 2“ jau dabar vadinamas ne tik stiliaus, bet ir technologijų revoliucija. Pažangusis „Kirin A1“ lustų rinkinys užtikrina platų laikrodžio funkcionalumą ypatingai mažomis energijos sąnaudomis. Todėl „Watch GT 2“ nepailstamai lydi sportuojant, rūpinantis sveikata ir kuriant asmeninį įvaizdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius