Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Xiaomi“ naujiena: išmanusis telefonas, įkraunamas vos per 17 min.

Kiek laiko iki lėkimo pro duris būna likę, kai pažiūrite į savo išmanųjį ir pagalvojate „velnias, pamiršau jį įkrauti“. Su naujuoju „Xiaomi 11T Pro“ telefonu, greičiausiai, tokių žodžių neištarsite niekada. Kad pilnai įkrautų bateriją, jam tereikia 17 minučių, o jei turėsite tik 5-ias – irgi pakaks, nes per tiek įkraunama net pusė baterijos.
„Xiaomi Cinemagic“ naujų produktų pristatymas
„Xiaomi Cinemagic“ naujų produktų pristatymas

„Xiaomi“ proveržis

Ambicingai pasaulio išmaniųjų technologijų rinkoje konkuruojantis prekės ženklas „Xiaomi“ auga itin sparčiai, antrąjį šių metų ketvirtį prekyba jais, palyginti su pagrindiniais konkurentais, šoktelėjo net 83 proc., tikina „Xiaomi“ mažmeninės prekybos vadovas Tomas Valantinas.

Per antrą 2021 metų ketvirtį pasaulyje parduota daugiau kaip 53 mln. „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų. Europoje „Xiaomi“ yra nr. 1 išmaniųjų telefonų gamintojas, o pasaulinėje rinkoje rikiuojasi antras. Itin dažnai šiuos stilingus ir pažangius įrenginius įsigyja ir lietuviai. O jau netrukus, veikiausiai, geidžiamiausiu išmaniuoju taps naujasis „Xiaomi 11T Pro“, ne atsitiktinai pristatytas renginio, pavadintu „Xiaomi Cinemagic“, metu.

„Mūsų pagrindinis tikslas – technologijas atnešti į kiekvienus namus ir stebinti pasaulį“, – tikino T.Valantinas. Anot jo, „Xiaomi“ siekia įžengti ir į elektromobilių rinką.

„Xiaomi Cinemagic“ naujų produktų pristatymas
„Xiaomi Cinemagic“ naujų produktų pristatymas

Kino verti kadrai – kišenėje

„Šiandien mes susirinkome pasižiūrėti ir patirti, kaip kamera gali nustebinti“, – naująjį „Xiaomi 11T Pro“ pristatė T.Valantinas. Dabar kiekvienas galės susikurti savo komediją, nuotykių ir dramos filmą – tiesiog savo išmaniuoju „Xiaomi“.

Didžiausi šio įrenginio išskirtinumai – trijų pagrindinių lęšių kamera, kuri padeda matyti plačiau, arčiau, ir itin greitas įkrovimas – vos per 17 minučių. Dirbtinio intelekto kamera leis užfiksuoti aukščiausios kokybės kadrus – magiškai priartinti, lėtai užfiksuoti net menkiausią detalę, sustabdyti laiką ar išgauti puikią kokybę fotografuojant naktį. Pravartu paminėti ir apie DI trintuką, kuris leis lengvai panaikinti bet kokį objektą, kuris neplanuotai „įlindo“ į jūsų puikų kadrą.

Galiausiai – tvirtumas, „Xiaomi 11T Pro“ naudojamas „Gorilla Glass“ stiklas, kuris 200 proc. atsparesnis įbrėžimams ir yra kol kas tvirčiausias rinkoje.

Kartu su naujuoju kino kamerų vertu „Xiaomi 11T Pro“ buvo pristatytas ir stilingas bet itin lengvas vos 158 g sveriantis „Xiaomi 11 Lite 5G NE“, kuris gali išsiskirti ir neįprasta spalva – snaigių baltumo.

T. Valantinas trumpai papasakojo ir apie dar vieną prekės ženklo naujovę - „Xiaomi Pad 5“, kuris ne tik stilingas, bet ir galingas – pritaikytas ne tik darbui namuose, bet ir filmų peržiūrai po jo. Planšetėje iš karto įdiegtas ir „Netflix“, kuris leis turiningai atsikvėpti po dienos darbų.

Nuo kvėpavimo stebėjimo iki sveiko maisto

„Xiaomi“ produktų vadovas Baltijos šalims Karolis Navickas pristatė kasdienio gyvenimo bičiulį „Mi Smart Band 6 NFC“, kuris padės įvertinti savo ne tik sporto, aktyvios veiklos rezultatus, bet ir miego kokybę. Apyrankė gali stebėti jūsų kvėpavimo dažnį, atpažinti stresą bei primins jums, kada vertėtų nurimti ir kelias minutes tiesiog ramiai pakvėpuoti. Įdomu, kad susiejus išmanųjį ir apyrankę, pastaroji gali padėti užfiksuoti neįtikėtinus kadrus telefonu. Išmanioji apyrankė prekyboje pasirodė praėjusį šeštadienį.

Galiausiai buvo pristatytas ir „Xiaomi Mi Smart AirFryer“, kurį Karolis Navickas pavadino būsimuoju šių Kalėdų dovanų topu. Tai karšto oro gruzdintuvė, kuri leis pasigaminti maistą greitai ir naudojant itin mažai riebalų arba jų nenaudojant visiškai. Šis įrenginys puikus virtuvės pagalbininkas nedidelei šeimai, tinkamas pasišildyti maistą paaugliui, studentui ar vyresniam žmogui vos vienu mygtuko paspaudimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius