Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

8 kambarių buto nuoma už įspūdingą sumą: namus valdytumėte telefone, mėgautumėtės supynėmis viduje

Nekilnojamojo turto (NT) skelbimų portaluose radosi aštuonių kambarių – 277 kv. m – buto naujos statybos name Senamiestyje nuomos pasiūlymas. Šiuo metu už mėnesį gyvenimo jame prašoma įspūdingos sumos – 5540 eurų (plius PVM).
Nuomojami apartamentai
Nuomojami apartamentai / Aruodas.lt nuotr.

Nuomojami apartamentai name Vingrių g., smarkiai atnaujintoje Vilniaus dalyje, įrengti tik šįmet. Erdvūs, per visą pirmą aukštą išdėstyti apartamentai, pripildyti jaunatviškumo ir meniškumo, buvo įrengti pagal bendrą interjero dizainerio ir šeimininkų viziją.

Apartamentuose yra šeši miegamieji, trys vonios kambariai, pasitinka didžiulė svetainė, darbo bei poilsio erdvės. Prireikus, kai kurie kambariai gali būti lengvai transformuojami į darbo ar/ir svečių kambarius arba apjungti.

„Originalus šio būsto/lofto/namo konceptas liudija naują, progresyvų požiūrį į gyvenamųjų erdvių daugiafunkciškumą. Būsto įrengimui buvo panaudotos ne tik aukštos kokybės medžiagos, santechnika ir buitinė technika, bet ir tokie išskirtiniai akcentai kaip dviejų rūšių sūpynės, kurios atspindi šeimininkų jaunatviškumą bei meniškumą. Pasimėgauti nuostabiais supimo pojūčiais gali ne tik vaikai. O kur dar namų kino erdvė, kurią galima transformuoti į sporto salę ir puikiai leisti laisvalaikį“, – teigiama NT skelbime, patalpintame portale Aruodas.lt.

Jame taip pat pabrėžiama, kad šie namai itin išmanūs.

Giriamasi, kad juose įdiegta išmani ir itin ekonomiška šildymo sistema su stulbinamai mažais šildymo kaštais, rekuperacija, apšvietimas, elektra valdomos užuolaidos. Ir visa tai valdoma telefono mygtuko paspaudimu.

Pasižvalgykite po šiuos namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius