-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Artery“ pasirašė sutartį su „iSun“: tai vienas didžiausių šių metų nuomos sandorių rinkoje

Finansinius produktus kurianti Šveicarijos kapitalo įmonių grupė „iSun“ įsikurs Konstitucijos prospekte statomame A klasės verslo centre „Artery“. Tai yra vienas didžiausių šių metų biurų nuomos sandorių Lietuvoje, kuris žymi daugiau nei 80 proc. verslo centre išnuomotų patalpų lygį, rašoma pranešime spaudai.
Artery verslo centras
Artery verslo centras / „Artery“ nuotr.
Temos: 2 Nuoma Sandoris

Su nuomininkais pasirašyta ilgalaikė nuomos sutartis, pagal kurią „iSun“ įsikurs beveik 3000 kv. m. biure, išsidėsčiusiame 3, 4 ir 12 „Artery“ aukštuose.

Anot „iSun“ valdybos pirmininkės Ievos Trinkūnaitės, naujojo biuro paieškas nulėmė sparti įmonių grupės plėtra – darbuotojų komanda šiais metais padidėjo beveik dvigubai.

„Sparčiai plečiamės, be to, augimą planuojame ir kitąmet. Šiuo metu ne visos mūsų grupės įmonės ir komandos telpa viename biure, todėl ieškojome erdvės, kurioje galėtume susiburti visi. Be to, norėjome įsikurti verslo centre, kuris atlieptų mūsų įmonių grupės misiją kurti aukštesnio kokybės standarto produktus bei paslaugas, o taip pat padėtų užtikrinti įvairiapusę darbuotojų gerovę“, – sako I.Trinkūnaitė.

Pasak jos, renkantis naująjį biurą taip pat buvo svarbi ir jo lokacija – dabar Konstitucijos prospekte įsikūrusi „iSun“ nenorėjo nuo jo nutolti.

„Čia išplėtota patogi infrastruktūra, todėl biuras šiame prospekte yra lengvai pasiekiamas tiek mūsų darbuotojams, tiek partneriams. Be to, aplink kuriasi ir bendruomenę sudaro lyderiaujantys verslai. Sprendimą taip pat lėmė ir pastate įdiegti tvarūs bei pažangūs technologiniai sprendimai, kurie tausoja ne tik aplinką, bet ir dirbančiųjų sveikatą“, – teigia „iSun“ valdybos pirmininkė.

„Artery“ yra ne tik A+ energinio naudingumo klasės verslo centras – siekiama, kad jis būtų sertifikuotas ir pasauliniu BREEAM „Excellent New Construction“ tvarumo sertifikatu.

Verslo centro vystančios bendrovės, „Lords LB Asset Management“ fondų valdytojas Marius Žemaitis teigia, kad „iSun“ prisijungimas sustiprins pastate buriamą inovatyvių ir atsakingų verslų bendruomenę.

„Džiaugiamės, kad „Artery“ įsikursiančių lyderių gretas papildys ir sparčiai auganti bei aukštos kokybės produktus kurianti „iSun“. Tikime, kad įsikūrimas „Artery“ padės šiai įmonių grupei siekti aukščiausių savo verslo tikslų“, – sako M.Žemaitis.

Planuojama, kad dešiniajame Neries krante statomas „Artery“ duris atvers šių metų pabaigoje. 20 aukštų pastate įsikurs ne tik verslo sektoriaus įmonių biurai, bet ir viešosios erdvės su restoranų, kavinių, mažmeninės prekybos ir paslaugų zonomis, o 35 metrų aukščio atriumas visuomenei bus atviras visą parą. Čia įrengta požeminė perėja leis lengvai pasiekti ir Europos aikštę, ir Baltąjį tiltą.

Projektą įgyvendina investicijų valdymo bendrovės „Lords LB Asset Management“ valdomas uždarojo tipo informuotiesiems investuotojams skirtas nekilnojamojo turto fondas „Lords LB Special Fund I Subfund A“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius