-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: iš namų terasos – Pavilnio parkas, Vilnelė ir senamiesčio stogai

Tokio buto dar nematėte – ne tik modernus, dizainerės įrengtas interjeras, bet ir ant namo stogo įrengta privati terasa, iš kurios atsiveria Vilniaus miesto senamiesčio panorama, žalumoje paskendęs Pavilnio regioninis parkas ir vingiuojanti Vilnelė.
Modernaus interjero būstas Paplaujos namų kvartale
Modernaus interjero būstas Paplaujos namų kvartale / Laimono Ciūnio nuotr.

Naujai besiformuojančiame kvartale Paplaujos gatvėje keturių aukštų name butas įrengtas per du aukštus.

Modernaus dizaino interjeras

Pravėrus buto duris patenkate į prieškambarį, virtuvės ir svetainės zoną. Iš svetainės durys veda į erdvų, 10 kv. m, balkoną, kuriame patogiai įsikursite bet kokiu oru – tereikia išskleisti markizę, apsaugančią ir nuo saulės, ir nuo lietaus.

Šio būsto skelbimas patalpintas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Laimono Ciūnio nuotr./Šviesi virtuvės ir svetainės zona
Laimono Ciūnio nuotr./Šviesi virtuvės ir svetainės zona

Nekilnojamojo turto brokeris Donatas Cvetkovas atkreipia dėmesį, kad virtuvė įrengta labai patogiai: darbinį paviršių praplečia didelė sala, kurioje įmontuota kaitlentė, pakabintas galingas aptakių formų gartraukis, atliekantis ne tik garų surinkimo funkciją, bet ir įkomponuotas į bendrą interjero vaizdą.

Baltos spalvos spintelės suprojektuotos be rankenėlių, todėl nesuardomas vientisumo pojūtis, kurį pratęsia ir baltos spalvos grindų plytelės. Virtuvė ne tik estetiška, bet ir patogi, ergonomiškame aukštyje įmontuota orkaitė, yra indaplovė ir kita moderni buitinė technika.

Laimono Ciūnio nuotr./Šviesi virtuvės ir svetainės zona
Laimono Ciūnio nuotr./Šviesi virtuvės ir svetainės zona

„Butą įsirenginėjo savininkas, todėl panaudotos tik aukščiausios kokybės medžiagos, interjerą sukūrė dizainerė. Ypatingo jaukumo suteikia skirtingų funkcijų apšvietimas. Butas parduodamas su visais nuotraukose matomais baldais ir buitine technika. Buto savininkas gyveno kelis metus, bet daug laiko praleisdavo užsienyje, todėl viskas kaip nauja“, – teigia D.Cvetkovas.

Pirmame buto aukšte taip pat įrengtas dušo ir tualeto kambarys.

Tokių terasų pasitaiko retai

Didžiausias siurprizas laukia mediniais laiptais pakilus į antrą aukštą, iš kur patenkate į pietinėje pusėje įrengtą terasą. Čia norėsite prisėsti ilgam, nes atsiveria akims poilsį teikianti Pavilnio regioninio parko žaluma, matyti ir Vilnelė, raudoni senamiesčio stogai.

Laimono Ciūnio nuotr./Erdvi terasa su Vilniaus miesto panorama
Laimono Ciūnio nuotr./Erdvi terasa su Vilniaus miesto panorama

Vaizdo neužstoja žemaaukščių nuosavų namų kvartalas.

„Ši terasa butui suteikia ypatingo išskirtinumo“, – tvirtina brokeris. Tuo įsitikinsite peržiūrėję daugiau nuotraukų portale Aruodas.lt.

Kaip matote nuotraukose, terasa yra įrengta, paklotos terasinės grindys, stovi vasaros poilsiui tinkami baldai.

Antrame aukšte dar yra du kambariai – miegamasis, pro kurio didelius, per visą sieną įmontuotus langus taip pat matyti Pavilnių regioninis parkas. Šalia yra ir antras miegamasis arba vaikų kambarys.

Buto šeimininkų patogumui – didelė drabužinė, kuri lenkta siena atskirta nuo darbo kambario. Čia sumontuota daug sieninių funkcionalių lentynėlių, integruotas darbo stalas. Į darbo kambarį šviesa patenka per langą sienoje, skiriančioje nuo miegamojo.

Laimono Ciūnio nuotr./Miegamasis
Laimono Ciūnio nuotr./Miegamasis

Beje, daiktams susidėti išnaudotos ir kitos buto erdvės, papildomos spintelės sumontuotos po laiptais. Antrame aukšte įrengtas patogus vonios kambarys.

Naujakurių pamėgtas kvartalas

D.Cvetkovas pasakoja, kad šis namas (Paplaujos g. 3). įrengtas buvusioje gamykloje, kuri rekonstruota 2013 m., erdvės perdarytos į lofto tipo butus, įvestos naujos komunikacijos. Pirmame cokoliniame aukšte įsikūrusios įstaigos, apatiniuose aukštuose įrengti dviejų kambarių butai, juose mėgsta įsikurti poros, viršutiniuose aukštuose didesni butai, kuriuos renkasi jaunos šeimos.

Laimono Ciūnio nuotr./Paplaujos kvartale buvusi gamykla 2013 m. buvo rekonstruota į modernų gyvenamąjį namą
Laimono Ciūnio nuotr./Paplaujos kvartale buvusi gamykla 2013 m. buvo rekonstruota į modernų gyvenamąjį namą

„Namas apgyvendintas, išpirkti visi butai“, – sako D.Cvetkovas.

Šalia namo yra uždaras kiemas, kuriame įrengtas antžeminis garažas – yra galimybė už papildomą kainą nusipirkti vietą automobiliui. Pasak brokerio, šalia automobilio stovėjimo vietos ir sienos yra papildomos erdvės, kurioje galima įsirengti uždarą sandėliuką arba pasistatyti netgi uždarą boksą automobiliui.

Šis kvartalas jau baigiamas tvarkyti: namai pastatyti, nutiestos komunikacijos, tvarkoma teritorija, įrenginėjamos stovėjimo aikštelės.

Naujakuriai ypač įvertino šio kvartalo vietą mieste: arti ir rekreacinė parko zona, ir centras, nutiesti dviračio takai iki senamiesčio – patogu pasiekti ir pėsčiomis.

Pasak D.Cvetkovo, buto kainą lemia dizainerio įrengtas interjeras, išplanavimo privalumai ir privati terasa, iš kurios atsiveriančiais vaizdais retai gali pasigrožėti.

Daugiau informacijos apie parduodamą butą rasite portale Aruodas.lt paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius