Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: parduodamas išskirtinis būstas sostinėje – neprilygstama gyvenimo aukščiau patirtis

Gyvenimas aukštai – tai laisvė, ramybė, įstabus reginys. Pajuskite nepriklausomo ir prabangaus gyvenimo skonį Vilniuje su išskirtiniais 4-ių miegamųjų apartamentais, esančiais 23-ame aukšte. Erdvus penkių kambarių būstas subalsuotas šeimai, todėl turėsite galimybę artimiesiems sukurti neprilygstamą gyvenimo aukščiau patirtį.
Apartamentai sostinėje
Apartamentai sostinėje / „Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr.

Vos tik įžengus pro duris pajusite neapribotą erdvę – aukštos lubos bei vitrininiai langai nuo grindų iki lubų leis mėgautis plačia miesto panorama bei nuolat pieš besikeičiantį gyvybingo miesto foną.

Rytais gurkšnodami kavą erdvioje virtuvėje stebėsite kylančią saulę, o dieną palydėsite namų širdyje – svetainėje – kurioje susirinkę su šeima galėsite žvelgti į nakties miegą paneriantį miestą.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje

Ypatinga erdvė patogiam šeimos gyvenimui

Šis būstas – vienas iš nedaugelio tokio tipo būstų sostinėje. „Tokiose metropoliuose kaip Londonas ar Niujorkas panašūs būstai yra įprasti, tačiau ne Lietuvoje. Šio būsto išskirtinumas – šeimai subalansuotos erdvės. Jos buvo sukurtos į vieną sujungus du atskirus butus.

Suplanuotas tinkamas išplanavimas šeimos gyvenimui: keturi miegamieji, iš kurių vienas – tarsi atskiras butas su drabužine, zona poilsiui, dideliu vonios kambariu, pro kurio langą atsiveria miestas“ – pasakoja „Baltic Sotheby's International Realty“ nekilnojamojo turto brokeris Robertas Karalius.

Būsto interjeras – šiuolaikiškas bei prabangus, tačiau ne iššaukiantis, o atitinkantis šį laikmetį, kai vertinama ne blizgučiai, tačiau ilgalaikės, nesenstančios medžiagos, ne užgožiančios, tačiau papildančios ir taip įspūdingą erdvę.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje

„Tai modernus būstas, kuris buvo kurtas atsižvelgiant į šių dienų aktyvų gyvenimo būdą gyvenantį miesto žmogų. Įrengimui panaudotos aukščiausios kokybės natūralios medžiagos: akmuo, medis. Modernių natūralaus medžio lukšto apdailos motyvų gausu visose erdvėse, o vienas išskirtiniausių virtuvės erdvės akcentų – virtuvės baldai su įspūdingais natūralaus akmens stalviršiais“, – pasakoja R.Karalius.

Dėmesys kiekvienai būsto kertelei

Būste stovintys integruoti baldai buvo gaminti pagal individualų užsakymą, o laisvai pastatomi baldai, taip pat ir šviestuvai, parinkti iš žinomiausių pasaulinio lygio dizainerių prekės ženklų.

Svetainę puošiantį išskirtinį, masyvų paveikslą būstui pritaikė žinomas menininkas ir tapytojas Eigirdas Scinskas. Meno kūrinį būsimi būsto savininkai esant pageidavimui galės įsigyti kartu su nekilnojamuoju turtu.

Kiekviena būsto erdvė – apgalvota, išbaigta, o ypač daug dėmesio skirta apšvietimui. Jo sprendimai bene svarbiausi namų dekoro komponentai, funkciškai pripildantys aplinką kokybiškos šviesos ir suteikiantys dėmesį sukaustančių formų.

Šiame būste sumaniai apgalvotos apšvietimo funkcijos kuria subtilią šviesos šešėlių nuotaiką skirtingose erdvėse. O veikimą supaprastina išmaniosios technologijos – vieno mygtuko paspaudimu namuose galime kontroliuoti apšvietimo intensyvumą visose namų vietose.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje

Tai pritaikoma ne tik apšvietimui. Kadangi būstas įsikūręs moderniame, 2018 m. pastatyme pastate, vidinės būsto funkcijos tarsi papildo šiuolaikišką būsto eksterjerą. Namuose įrengta išmanaus namo sistema reguliuoja viską: buto mikroklimatą, šildymą, vėsinimą, apšvietimą, užuolaidas.

Tai ne tik suteikia komforto pojūtį gyventojams, bet ir užbaigia, išpildo paties pastato modernumą. O integruota garso sistema skleidžia kokybišką erdvinį garsą, puikiai tinkantį tiek atpalaiduojantiems vakarams, tiek ir linksmiems susibūrimams.

Namų SPA? Kodėl gi ne?

Ištaigingas būstas turi ir daugiau privalumų. Bute rasite ir biuro patalpą, odę produktyvumui, susikaupimui bei nuosavą garinę pirtį, leisiančią savo kasdienybę paįvairinti SPA ritualais. Nekilnojamojo turto brokerio R.Karaliaus teigimu, pirtis – ne tik pramogų, bet ir sveikatinimosi erdvė, leidžianti plėtoti sveiko gyvenimo būdo tendenciją.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje

„Prabangaus tipo būstuose šiandien atsižvelgiama ne tik į patogumą, estetiką, funkcionalumą, bet ir sveikatinimosi aspektą. Pirtis sietina su sveiku gyvenimo būdu, o didelis vonios kambarys suteikia atsipalaidavimo, harmonijos pojūtį, kuris būtinas šiuolaikiniam, nuolat skubančiam miesto gyventojui. Šios erdvės tarsi įprasmina sveikos gyvensenos svarbą, kuri aktuali savo fizine bei emocine gerove besirūpinančiam žmogui“, – teigia R.Karalius.

Butas yra dvidešimt trečiame aukšte, o būtent nuo šio aukšto priešais esantys pastatai netrukdo atsiverti gražiam vaizdui. Dėl didelių langų švaros palaikymo būsimieji šeimininkai gali būti ramūs – jį užtikrina namo administratorius. Langų valymas organizuojamas reguliariai. Ir ne tik todėl, kad būsto gyventojai kas rytą pro langus regėtų aiškų, švarų vaizdą, o ir todėl, kad pastatas iš išorės atrodytų tvarkingas, modernus ir puoštų miestą.

„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje
„Baltic Sotheby's International Realty“ nuotr./Apartamentai sostinėje

Ramybė garantuota, patogumai – šalia

Kadangi butas skirtas šeimai, yra žinoma, kad kiekviena šeima jaučia ramybės poreikį. Šiame būste jis puikiai išpildomas.

„Kadangi butas buvo sujungtas iš dviejų būstų, jis neturi bendrų sienų su kaimynais, o tai užtikrina privatumą. Iš tiesų, aukštybiniuose pastatuose kaimynystė nėra tokia glaudi, kaip mažaaukštės statybos projektuose. Šio koncepto pastatuose vyrauja kitoks gyvenimo būdas – gyventojai, pakilę liftu į savo namus, gyvena atskirą, uždarą gyvenimą. Ne veltui sakoma, kad tokie butai yra tarsi individualus namas aukštai. Tokiose projektuose nėra kuriamas bendruomeniškas gyvenimas, tad privatumo nestokojama“, – teigia R.Karalius.

Išskirtinė ir daug ateities potencialo turinti būsto lokacija neabejotinai suteikia visas miesto žmogaus vertinamas privilegijas – šalia parduotuvės, restoranai, kavinės, kiti įvairūs pramogų objektai, mokyklos, darželiai. Patogi būsto vieta leidžia prisiliesti prie miesto pulso, pėsčiomis lengvai pasiekiamas sostinės senamiestis.

Iš tiesų, ši erdvė – tai ne tik namai. Tai elegancijos pavyzdys ir kvietimas mėgautis neprilygstamu gyvenimo būdu, kai po ranka Vilniaus širdies plakimas, o namuose – išskirtinis poilsis, komfortas ir ramybė.

Peržiūrėti daugiau buto nuotraukų galite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius