Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: paslaptingai intymiame Žvėryne – apartamentai su biožidiniu ir 50 kv. metrų dydžio terasa

Žvėryno mikrorajonas jau ne vienerius metus linksniuojamas tarp prestižiškiausių visame Vilniuje. Šiame rajone gyvenanti nekilnojamojo turto (NT) brokerė Vera Dautartienė pastebi, kad vienas didžiausių Žvėryno išskirtinumų – jo įvairovė. Strategiškai patogi vieta, sparčiai kylantys naujos statybos namai su jaunomis naujakurių šeimomis, o visai greta – ir šimtmečių istorijos dvelksmas.
Apartamentai Žvėryno mikrorajone
Apartamentai Žvėryno mikrorajone / Sauliaus Žiūros ir Benos Šileikos nuotr.

„Prieš dvejus metus būstai Žvėryne buvo kur kas lengviau įperkami. Vis tik laikmetis diktuoja savo, ir nematomoms miesto riboms prasiplėtus, Senamiesčiui susiliejus su J.Jasinskio gatve, Gedimino prospektu, Naujamiesčiu ir Žvėrynu, pastarojo paklausos augimas įgavo įspūdingą pagreitį.

Esi miesto centre, tačiau tuo pačiu – miške, kadangi prie pat – pušynai, Neris, Vingio parkas. Natūralu, kad toje vietoje kainodara itin konkurencinga“, – pasakoja NT užsiimančio prekės ženklo „AlterEra“ įkūrėja V.Dautartienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žvėryno tvenkiniai Vilniuje
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Žvėryno tvenkiniai Vilniuje

Sauliaus Žiūros nuotr./Žvėryno tiltas
Sauliaus Žiūros nuotr./Žvėryno tiltas

Aukso grynuolis sostinėje

Brokerė pati yra ilgametė Žvėryno gyventoja. „Paslaptingai intymus“ – taip šį rajoną apibūdina V.Dautartienė:

„Mano akimis, jis labai tikslus, išgrynintas, patogus susisiekimo prasme, sparčiai renovuojamas, prižiūrimas ir tvarkomas. Aišku, tai – viena medalio pusė. Kita – stiprūs intervalai tarp NT kainų. Turime labai neišvaizdžių gyvenamųjų namų, kurie kainuoja ir milijonus eurų. Lokacija iškelia objektų vertę.

Rūtos Andre nuotr./Vera Dautartienė
Rūtos Andre nuotr./Vera Dautartienė

Vis tik galiu pasakyti, kad čia patogu gyventi ir leisti laisvalaikį gamtoje, parkuose, patogiose laisvalaikio aikštelėse. Žvėrynas – tarsi mažas miestas, kuriame žmonės vieni kitus pažįsta. Turime kelias vietines parduotuvėles, kuriose dažnai lankomės – iš solidarumo, kad parduotuvės išgyventų. O ir aplinką puoselėjame bendrai: vieniems pradėjus sodinti gėles, pabunda kiti. Vienas išėjo prašluoti gatvės pradžią, kitas, žiūrėk, jau darbuojasi gatvės pabaigoje.“

Kvadratūra diktuoja patogumą

Žvėryno bendruomenės dalimi tapti galite ir jūs, kadangi nedidelėje šio mikrorajono Pušų gatvėje atsilaisvino 114,13 kv. metrų ploto, 3 kambarių būstas. Parduodamus apartamentus apžiūrėti galite lankomiausiame šalies NT skelbimų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

„Užtenka vienos interjero nuotraukos, kad suprastum, jog čia gerokai padirbėjo interjero dizainerė. Ji – būsto šeimininkė, turinti išskirtinį daiktų ir tekstūrų sujungimų matymą. Jos sutuoktinis dirba su medžiagomis, todėl duete jiedu sujungė žinias į bendrą kontekstą.

Beno Šileikos nuotr./Trijų kambarių butas Pušų gatvėje
Beno Šileikos nuotr./Trijų kambarių butas Pušų gatvėje

Ši pora žino, kas yra komfortas, patogumas, aukšta medžiagų kokybė ir jų duodama grąža. Jie taip pat puikiai žino, kas yra optimizmas, tikėjimas šviesesniu rytojumi, savo duoto žodžio laikymasis ir verslumas“, – pasakoja V.Dautartienė.

Nuosavoje terasoje – jausmas tarsi Nidoje

Žvėryno naujakuriams atiteks apartamentai strategiškai patogioje vietoje, kurių įrengimui buvo naudotos aukštos kokybės medžiagos. Pridėtinę vertę taip pat sudaro įspūdinga 50 kv. metrų maumedžio terasa.

Beno Šileikos nuotr./Terasoje
Beno Šileikos nuotr./Terasoje

„Terasa nėra dažnas atributas būstams centrinėse miestų dalyse. O tendencija turėti bent jau balkoną yra didelė. Žmonės nori leisti laiką gryname ore, tai gerina gyvenimo kokybę. O nuosavoje terasoje galima susikurti tokį interjerą, kuris primintų netgi Nidą. Juolab, kad artėja vasaros metas: gėles, bazilikus terasoje augini, pusryčiauji, kavos pertraukėles darai ar deginiesi ant gulto“, – siūlo brokerė.

Biožidinys – dizaino ir funkcionalumo šedevras

V.Dautartienės teigimu, šis 114,13 kv. metrų ploto būstas, reklamuojamas portale Aruodas.lt, išsiskiria ne vien kvadratūra ar įspūdinga maumedžio terasa, bet ir keliais moderniais privalumais. Apartamentuose įrengta kvėpavimo takams naudinga rekuperacinė sistema, lietuviškam klimatui vis aktualesni oro kondicionieriai, visame būste šylančios grindys ir netgi pastatomas „GlammFire FOGLY“ biožidinys.

„Vis dar naujovė Lietuvoje. Biožidiniai su natūralia ugnies liepsna keičia tradicinius malkinius židinius. Biožidiniams nereikalingas kaminas ar specialiai pritaikyta patalpa, užtenka tik įpilti bekvapio, dūmų neišskiriančio biokuro. Jie suteikia grožio, jaukumo, šildo patalpas, o svarbiausia – yra saugios technologijos ir lengvai prižiūrimi. Išskirtinio dizaino šedevras – ne kitaip“, – pabrėžia V.Dautartienė.

Beno Šileikos nuotr./Trijų kambarių butas Pušų gatvėje
Beno Šileikos nuotr./Trijų kambarių butas Pušų gatvėje

Apsidairyti Žvėryno apartamentuose galite spustelėję šią nuorodą.

„Svarbi, aišku, ir solidi kaimynystė. Kadangi butas yra atokiau nuo pagrindinių gatvių šurmulio, praktiškai miesto centre gyvenantys žmonės turi daug privatumo. Visame name yra tik 8 butai“, – pastebi brokerė.

Kontrastinga ir kokybiška vienovė

Dviejų miegamųjų kambarių būstas Žvėryne įkainotas 635 000 eurų. Pasak V.Dautartienės, tokią kainodarą tiesiogiai lemia ne vien objekto lokacija, bet ir jo įrengimo kokybė bei išpildymas.

„Dizainerių kurtų baldų kolekcija sukuria unikalią kontrastingą vienovę, vienijančią visas erdves. Taip pat ji jungia skirtingų spalvų ir formų stilius. Drąsus ir ryškus interjeras, savo detalėse, aksesuaruose, balduose įkūnijantis nesenstančią laike ir erdvėje atmosferą“, – pabrėžia savo srities žinovė.

Šiam būstui buvo parinkti vienų garsiausių dizainerių kompanijų šviestuvai iš „Catellani&Smith” ir „Modo-Luce”. Santechnika – „Axor”, „Villeroy” ir „Boch”. Garso technika – iš „Bose“, o virtuvės įranga – „Miele“ gamintojo.

„Žinote, butas butui nelygu. Visai kaip žmogus. Juk gali būti du analogiški veidrodinio buto tipai toje pačioje laiptinėje, tačiau kiekvienas turės savitą charakterį. Pagal šių apartamentų charakterį juose regiu verslų, labai veiklų, judrų, aktyvų žmogų, itin gerai žinantį, ko nori“, – apibendrina V.Dautartienė.

Daugiau rinkoje šiuo metu besisukančių NT objektų Žvėryno mikrorajone apžiūrėti galite lankomiausiame skelbimų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius