-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: šeštadienį nepraleiskite progos tapti naujakuriais – kviečia atvirų durų dienos naujuose kvartaluose

Kol jūsų rankose atsidurs naujų namų raktas, laukia ilgas kelias. Vienas svarbiausių momentų yra apsispręsti, ko jums iš tikrųjų reikia. Nepakanka vien tik naršyti internete ir apžiūrinėti namų ar butų nuotraukas, reikia apsilankyti gyvai ir pajusti, ar tas objektas gali tapti jūsų būsimais namais. Dar tikresnį vaizdą padeda susidaryti jau įrengti namai su baldais. Tokią galimybę suteikia du nauji projektai Vilniuje ir šį šeštadienį skelbiama atvirų durų diena.
„Moluvėnų kvartalas“
„Moluvėnų kvartalas“ / Aruodas.lt nuotr.

„Pašilės kvartalas“ šalia Pilaitės ir „Moluvėnų kvartalas“ Aukštuosiuose Paneriuose Vilniuje laukia naujakurių, kuriems svarbu jausti miesto pulsą ir kartu mėgautis gamtos teikiama ramybe. Lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt paspaudę nuorodą galite apžiūrėti šiuos du projektus ir registruotis į „Atvirų durų dienas“.

Pašilės kvartalas šalia miesto ribos ir miškelio

Vilniuje, Pilaitės mikrorajono pašonėje pradedamas vystyti naujas, 15 namų, 30 butų projektas „Pašilės kvartalas“. Namai vieno aukšto, vienodos architektūros, dviejų butų: vienam butui priklauso 4 kambariai, 92 kv.m. „Gyventojai nepraras miesto pojūčio, nes automobiliu galima greitai įšokti į pagrindines gatves ir pasiekti centrą, o tuo pačiu mėgautis gamtos harmonija, nes namai statomi šalia miškelio – atveriate ryte duris, atsisėdate terasoje išgerti kavos ir klausotės ne automobilių keliamo triukšmo, o paukščių čiulbėjimo“, – sako Kastytis Žuromskas, projekto bendrasavininkis.

Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas
Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas

Naujakuriams nestinga rūpesčių, norint įsikurti naujuose namuose reikia ieškoti interjero dizainerio, gaudyti elektriką ir santechniką, lakstyti po baldų parduotuves. Visus šiuos darbus galima patikėti projekto vystytojams, kurie tikina, kad viskas apgalvota iki smulkmenų, išplanavimas ir kokybė atitinka naujakurių poreikius – tai jau ne pirmas tokio tipo dvibučių projektas.

Įrengta su visais baldais

Ieškantiems naujų namų, siūloma rinktis iš keturių apdailos variantų. Pirmas – be vidinės dalinės apdailos, tik su įrengtu gerbūviu, kaina 184 000€ (kampinis 204 000 €). Antras – pilna dalinė apdaila, kaina 199 000 € (kampinis 219 000 €). Trečias – pilna apdaila, kaina 273 000 € (kampinis 293 000 €).

Pasirinkus pilną apdailą, grindys išklojamos kokybiškomis laminuotomis grindimis su grindjuostėmis, pakabinamos įtempiamos lubos, įrengiama vonia su santechnika ir baldais, virtuvė su baldais ir buitine technika, 2 sieninės spintos, kokybiškos vidaus durys, rekuperacinė vėdinimo sistema, vidaus apšvietimas, pajungiama šildymo sistema oras – vanduo.

Naujakuriams, kurie nori išvengti visų rūpesčių, siūloma rinktis pilną apdailą su baldais, kaina 284 000 € (kampinis 304 000 €) – būsimuose namuose rasite sofą, stalą, kėdes, miegamojo lovą ir kitus būtinus baldus, net stalo įrankius.

Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas
Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas

Ant stogo įrengta saulės elektrinė

Pasak FAMO RealEstate projekto atstovo, namai ekonomiški, šilti, atitinka A++ energetinę klasę. Dar vienas didelis privalumas – ant stogų įrengtos 10 kv. saulės elektrinės kiekvienam butui, todėl šeimos poreikiai bus patenkinti visus metus.

Kiekvienam namui sumontuojamas individualus kanalizacijos valymo įrenginys, vandens gręžinys vienas 6 namams. Įrengiama lietaus požeminė vandens nuvedimo sistema.

„Kiemas projektuojamas taip, kad tilptų mažiausiai 3 automobiliai, dar vietos yra ir gatvėje. Įrengtas gatvės apšvietimas. Rengiamas kelio asfaltavimo projektas iki pat namų – dar vyksta derinimas su savivaldybe. Pilnai sutvarkome aplinką, išlyginame sklypą, pasėjame žolę, įrengiame terasą“, – sako K.Žuromskas.

Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas
Aruodas.lt nuotr./Pašilės kvartalas

Vienas namas įrengtas – galima apžiūrėti

Projekto vystytojai teigia, kad pardavimai neseniai prasidėjo, todėl būsto ieškantys žmonės gali pasirinkti labiausiai jiems tinkantį: „Dabar yra puiki galimybė pamatyti realų vaizdą, vienas namas yra įrengtas – galima jį apžiūrėti.“

Per atvirų durų dieną žmonės po namą gali vaikščioti be palydos. Kai šalia nestovi svetimas žmogus, netrikdo savo kalbomis, galima ramiai pabūti, pajusti – gal tikrai čia yra tavo būsimi namai. Pabandykite įsivaizduoti, kaip atrodytų jūsų gyvenimas šiuose namuose? Praverkite išėjimą į terasą – jau turbūt matote, kaip pievelėje krykštauja jūsų vaikai. Pro didelius vitrininius langus grožėsitės visais metų laikais – nuo pirmosios žalumos pavasarį iki spalvingo rudens ir baltai apšarmojusios žiemos. Ar apie tokį gyvenimą svajojote? Užsiregistruokite atvykti ir apžiūrėti per „Atvirų durų dieną“

Aruodas.lt nuotr./Įrengto buto pavyzdys
Aruodas.lt nuotr./Įrengto buto pavyzdys

Modernios architektūros „Moluvėnų kvartalas“

Naujakurių laukia dar vienas modernios architektūros skirtingų plotų ir išplanavimų projektas „Moluvėnų kvartalas“ Aukštuosiuose Paneriuose. Unikalu tai, kad uždara namų gyvenvietė Vilniaus mieste suprojektuota su 2 hektarų ploto miško parku. „Miesto ritmas neprarandant harmonijos su gamta – būtent to dažniausia ir ieško pirkėjai“, – sako „FAMO RealEstate“ atstovas. Šeimoms svarbu ir tai, kad šalia yra parduotuvės, darželiai ir mokyklos.

Naujakuriams siūlomi individualūs ir dvibučiai namai, kurių plotas siekia nuo 85 iki 176 kv. metrų. Kiekvienam namui priklauso sutvarkytas ir aptvertas 4–9 arų kiemas, įrengta medinė lauko terasa.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

Skirtingo išplanavimo namai

Kvartalas atrodo patraukliai ir tvarkingai, nes namai vienodos architektūros. Nepaisant to, skiriasi namų išplanavimai ir plotas, kad naujakuriai galėtų pasirinkti sau tinkamą variantą ir patogiai gyventi. Šiuo metu parduodama 30 namų, taip pat apie 20 projektuojami ir greitu metu bus pateikti rinkai.

Namai parduodami su daline arba pilna apdaila. „Jei norite į namus įsikelti iš karto ir gyventi be rūpesčių, mes viskuo pasirūpinsime. Pilnai įrengtame name bus rekuperacinė sistema, šilumos siurblys, gali būti netgi saulės elektrinė, virtuvės baldai, sieninės spintos, kiti reikalingi baldai, apšvietimas, santechnika, buitinė technika ir kt.“, – teigia atstovas.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

Komunikacijos ir gerbūvis – be rūpesčių

Namuose ir butuose numatytas grindinis šildymas, sistema oras–vanduo,
vietinis vandens gręžinys, kiekvienam namui įrengiamas individualus nuotekų valymo įrenginys „Švaistė“, išvedžiojami vandentiekio ir kanalizacijos vamzdynai iki numatytų santechnikos prietaisų vietos, signalizacija, priešgaisrinė sauga, įrengiama lietaus vandens nuvedimo sistema.

Sutvarkytas ir gerbūvis aplink namą – išlyginamas gruntas, išklojamos trinkelės, įrengiamas asfaltuotas privažiavimas prie namo, gatvių apšvietimas, šaligatviai.

Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“
Aruodas.lt nuotr./„Moluvėnų kvartalas“

Skelbiama atvirų durų diena

Lankomiausiame šalies NT portale Aruodas.lt rubrikoje „Nauji projektai“ rugsėjo mėnesį „Pašilės kvartalo“ ir „Moluvėnų kvartalo“ projektai pateko tarp 3 daugiausia lankytojų peržiūrų sulaukusių skelbimų. O „Moluvėnų kvartalas“ dar ir spalio mėnesį antrą kartą iš eilės pateko į lankomiausių peržiūrų trejetuką. Pasak „FAMO RealEstate“ atstovo, toks susidomėjimas rodo, kad žmonės aktyviai ieško naujo būsto ir jų lūkesčius atitinka šie projektai.

Aruodas.lt nuotr./Įrengto buto pavyzdys
Aruodas.lt nuotr./Įrengto buto pavyzdys

Atvirų durų diena yra puiki proga žmonėms palyginti skirtingus projektus ir realiai pajusti, ko jiems labiausiai reikia. Pilnai su baldais įrengtame name galima pajusti namų dvasią, įvertinti interjero estetiką, išplanavimo funkcionalumą, pagaliau, „pasimatuoti“ namų erdve su visais šeimos narais. „Žmonės registruojasi iš anksto ir dažniausiai jau konkrečiai žino, ko ieško, ko tikisi, domisi detalėmis“, – teigia atstovas.

Apžiūrėti naujus namus galite per Atvirų durų dienas lapkričio 19 d., 11–16 val. Kviečiame registruotis.

Užsukite į du objektus.

Pašilės kvartalas

„Pašilės kvartalas“ – tai 15 dvibučių namų Vorupės g. šalia Pilaitės mikrorajono. Plotas 92 kv.m., 4 kambariai, vieno aukšto, su lauko terasa ir išlygintu ir žole apsėtu sklypu. Namo energetinė klasė A++, šilumos siurblys oras – vanduo, ant stogo įrengta saulės elektrinė 10 kv. Galima pirkti su daline, pilna apdaila arba visiškai įrengta su baldais. Šalia miesto ribos, miškelio, greitas susisiekimas su miesto centru. Numatoma įrengti gatvės apšvietimą, planuose – asfaltuotas privažiavimas ir autobuso stotelė.

Jei susidomėjote šio objekto privalumais, registruokitės čia.

Moluvėnų kvartalas

„Moluvėnų kvartalas“ – tai modernios architektūros skirtingų plotų ir išplanavimų projektas Aukštuosiuose Paneriuose, Moluvėnų g. Namai šalia miško ir skirti tiems, kuriems svarbu neprarasti miesto ritmo ir jausti harmoniją su gamta. Namai 85–176 kv.m., sklypo plotas 5–8 a., kambarių skaičius 4–5, vieno a., su didele lauko terasa. Namo energetinė klasė A++, išvedžiota elektra, šildymas (oras–vanduo), vietinė kanalizacija, vamzdynai, lietaus įrengimo sistema, signalizacija,

Jei norite gauti daugiau informacijos ir apžiūrėti gyvai lapkričio 19 d., 11–16 val. Registruokitės čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius