-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Evernord“ fondas į vilų kompleksą Ispanijoje investuos 20 mln. eurų

Investicijų bendrovės „Evernord Asset Management“ įsteigtas fondas „Evernord Marbella Property Fund I“ per artimiausius ketverius metus ketina Ispanijos Marbeloje išplėtoti dešimties sklypų su vilomis kompleksą.
Madridas, Ispanija
Madridas, Ispanija / 123RF.com nuotr.

Uždarojo tipo informuotiesiems investuotojams skirtas fondas „Evernord Marbella Property Fund I“, kurio į nekilnojamojo turto plėtrą Ispanijoje investuojančio steigiamo fondo taisyklėms antradienį pritarė Lietuvos bankas, kartu su partneriais į projektą iš viso ketina investuoti daugiau nei 20 mln. eurų, pranešė fondas.

„Naujasis fondas jau yra pasirinkęs konkretų investavimo objektą, kurio sėkme neabejojame, kadangi detaliai išnagrinėjome rinką ieškodami patraukliausio varianto investuotojams, norintiems geografiškai diversifikuoti savo investicijų portfelius. (...) Projektas jau turi galiojantį statybos leidimą, prisijungimą prie inžinerinių tinklų“, – pranešime teigė „Evernord Asset Management“ direktorė Jolanta Jurga.

Pasak bendrovės, Marbeloje naujojo fondo vystomos teritorijos bendras plotas siekia 6,4 tūkst. kv. metrų, sklypų, kuriuose suprojektuotos vilos su baseinais, terasomis ir vidiniais kiemais, dydžiai siekia nuo 600 iki 800 kv. metrų.

Nurodoma, jog fondas yra orientuotas į aukštos kokybės turto vystymą ir finansavimą, jis sieks suteikti galimybę investuotojams netiesiogiai investuoti į Marbelos regione vystomas gyvenamosios paskirties vilas.

Fondas investicijas galės atlikti tiesiogiai, per specialiosios paskirties bendroves (SPV), kurios būtų valdomos su partneriais arba įsigydamas vystytojų, kurie stato vilas minėtoje teritorijoje, išleistas obligacijas.

„Evernord Asset Management“ valdo tris nekilnojamojo turto fondus, veikiančius Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius