Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apžiūrėkite drąsų dviejų spalvų žaismą: dizainerė butą įrengė už 18 tūkst. eurų

Dviejų spalvų užtenka sukurti drąsų interjerą, įsitikinusi interjero dizainerė Beata Senkevič. Ji sukūrė 43 kv. m ploto, 2 kambarių buto erdves, naudodama antracito ir terakotos atspalvius.
Dviejų spalvų žaismas
Dviejų spalvų žaismas / Jevgenija ŽUK nuotr.

Interjero dizainerė B.Senkevič 15min pasakojo, kad savininkai – jauni ir veržlūs žmonės, kurie paprašė sukurti tokį butą, kuris greitai pritrauktų potencialius nuomininkus.

„Tai jau ne pirmas projektas nuomai, kai užsakovas prašo išskirtinės idėjos su minimaliomis išlaidomis įrengimui. „Sugalvok idėją, o pinigai atsiras“, – juokavo užsakovai, žinodami mano sugebėjimus taupyti ir daryti kažką naujo ir nematyto. Užsakovai prašė išskirtinumo, drąsių sprendimų bei spalvų. Jie manimi pasitiki“, – kalbėjo ji.

Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas
Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas

Viso buto įrengimas kainavo apie 18 tūkst. eurų, įskaitant ir buitinę techniką, ir baldus.

Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas
Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas

Pagrindinė butą vienijanti mintis – dviejų stiprių atspalvių, antracito ir terakotos, suderinimas. Be to, kadangi būstas skirtas nuomai, didelis dėmesys buvo skirtas funkcionalumui ir kokybiškoms medžiagoms, santechnikai, grindų dangai bei baldų paviršiams.

„Daiktų laikymas, sandėliavimas, visi reikalingi prietaisai, didelė spinta ir visiškai išnaudota virtuvės erdvė. Nusprendžiau įrengti virtuvės salą, nes tai gali būti naudingas maisto gaminimo stalviršis. Svetainėje sutilpo poilsis, maisto gaminimas, biblioteka ir darbo kampelis. Balkonas tapo poilsio zona su vaizdu į Vilniaus senamiesčio spalvingus stogus“, – tikino ji.

Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas
Jevgenija ŽUK nuotr./Dviejų spalvų žaismas

B.Senkevič teigimu, šis butas buvo projektuojamas kontrastų principu. Jame įrengta viskas, kas reikalinga patogiam gyvenimui didmiestyje.

Daugiausia galvos skausmo jai sukėlė rekuperatoriaus vamzdžiai, kuriuos teko slėpti smarkiai nenuleidžiant lubų. Dėl to buvo nuspręsta palikti betonines lubų plokštes atviras ir jas sujungti su baldais, paviršiais ir spalvomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius