Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Biuro interjeras, padiktuotas įmonės logotipo

Kredito unijos „Amber“ biuro dizainas padiktuotas jau esamo įmonės stiliaus ir net logotipo. Darbuotojų poreikia biurui yra skirtingi, tad interjero dizainerei Dianai Kenstavičiūtei norėjosi sukurti kažką nestandartinio ir drąsaus.
Kredito unijos „Amber“ biuras
Kredito unijos „Amber“ biuras / „Dianadesign“ nuotr.
Temos: 1 Interjeras

Įmonė nuomojasi patalpas, todėl nebuvo galima griauti sienų, pertvarų ir keisti apšvietimo taškų.

Pagrindinis uždavinys dizainerei – suformuoti kabinetus ir sukurti aplinką kiekvienam darbuotojui pagal jų darbo pobūdį, nes vieniems reikia daugiau privatumo, kitiems – daugiau erdvės bendravimui su klientais, tretiems – vos kelioms akimirkoms prisėsti padirbėti.

Biure įrengti du nuolatiniai darbuotojų kabinetai, posėdžių salė, erdvė „greitiems darbams“, virtuvėlė ir vadovų kabinetas.

Logotipo forma ir spalvos matomos erdvėse, kuriose norėjosi atkreipti dėmesį ar pakelti nuotaiką. Pavyzdžiui, prie įėjimo siena dekoruota pagal įmonės spalvas ir geometriją. Posėdžių salėje panaudotos nestandartinės formos – aštuonkampis stalas atkartoja logotipą.

Darbuotojų kabinetuose – šviesaus medžio grindų plokštės ir tamsūs, rudai pilkos spalvos griežtų formų stalai. Stalo paviršiai modeliuojami 45 laipsnių kampu siekiant papildyti judrią liniją jau esančią firminiame stiliuje. Ant sienos kabančios akustinės panelės sugeria garsą ir leidžia darbuotojams nesunkiai susikalbėti telefonu būnant toje pačioje erdvėje.

Vadovų kabinete – individualiai projektuoti rašomieji stalai su ypatinga medžiaga – baldiniu linoleumu. Šiuos stalus itin malonu liesti.

Interjero dekorui pasirinkti tapytojo Eugenijaus Antano Cukermano darbai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius